DNRT

Advertorial: Hankook Motorsports betaalt jouw inschrijfgeld voor de Zandvoort 500

hankook-band

Deze winter ondergaat Circuit Zandvoort een flinke metamorfose. Zoals iedereen inmiddels ongetwijfeld weet wordt de baan verbouwd om het gereed te maken voor de Dutch Grand Prix van 2020. Op zondag 3 november heb je nog eenmaal de kans om nog een laatste keer op het oude circuit te racen. Hankook Motorsports maakt het bovendien heel aantrekkelijk om naar de Zandvoort 500 te komen, want zij betalen jouw inschrijfgeld! Hankook wil namelijk graag laten zien dat coureurs in alle bekende autosportklasses op de kwaliteiten van Hankook banden kunnen vertrouwen.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR

Final4-2019-2


Omdat Hankook overtuigd is van de kwaliteit van zijn producten, betaalt de Zuid-Koreaanse bandenfabrikant bij aanschaf van twee sets slicks en één set regenbanden het inschrijfgeld à 950 euro aan jou terug! De actie is alleen van toepassing voor de race op zondag 3 november.

Racebanden specialist
Hankook racebanden worden in Nederland en België geleverd en geserviced door niemand minder dan bandenspecialist Jan Paul van Dongen van Racetyres B.V.. Door de jarenlange race-ervaring van Jan Paul en zijn broer Danny, weten zij als geen ander waar een band aan moet voldoen.

Racetyres kan race-teams en individuele coureurs dankzij haar uitgebreide kennis en ervaring ook adviseren op het gebied van bandenspanning en afstelling.

  racetyres

Racetyres B.V. levert Hankook racebanden voor alle auto's die in de vier divisies van het WEK deelnemen, waaronder Toerwagens, GT's en Endurance Specials. Voor alle informatie over de actie en Hankook racebanden kun je contact opnemen met;

Jan Paul van Dongen
Telefoon: +31 (0) 6 5550 3961
info@racetyres.nl


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet