VLN

VLN: Assenheimer/Engel zorgen voor zesde Mercedes-VLN-zege op rij, klassezeges Patrick Huisman en Marco van Ramshorst (kort)

191026 VLN Mercedes

Ook de negende en afsluitende race van het seizoen in de VLN Langstreckenmeisterschaft Nürburgring resulteerde in een overwinning voor Mercedes-Benz. Het Duitse duo Maro Engel en Patrick Assenheimer zegevierde in de Black Falcon/AutoArenA-Mercedes-AMG GT3 met het startnummer 6 (foto), wat de zesde (!) opeenvolgende VLN-zege voor een Mercedes-team betekende. De Falken-Porsche van Sven Müller en Patrick Pilet, een last-minute-inschrijving, eindigde op de tweede plaats, voor de Phoenix-Audi van Vincent Kolb en Frank Stippler. Nederlandse successen waren er in de klasses: Ricardo van der Ende werd samen met Christoph Dreyspring en Christer Jöns met een Schubert-BMW M2 tweede in de klasse SP8T, terwijl Patrick Huisman en zijn Duitse teamgenoot Czyborra met en Porsche 911 GT3 Cup voor de derde maal op rij de SP6-klasse wonnen. Ook voor Marco van Ramshorst was er een klassezege: hij schreef samen met zijn teamgenoten Bonk en Neuser in een Porsche Cayman S de klasse SP4 op zijn naam.

Later meer.

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet