ACNN

ACNN: Noah Hermans verdedigt de koppositie in de PTC cup aankomende zondag op Racepark Meppen, maar de concurrentie nadert

PTC cup Noah Hermans op kop

Op zondag 1 september komen de lichtere klassen van de ACNN aan de start op Racepark Meppen. De strijd in de PTC cup en Avenger cup is twee wedstrijden voor het einde van dit seizoen nog niet beslist. De derde klasse die aan de start komt is de Peugeot 206 GTI cup, een samenwerking tussen de ACNN en DNRT, wat een groot startveld beloofd.

Tekst en foto's: PR

In de PTC cup leek het er lang op dat Noah Hermans met groot gemak, de titel naar zich toe kon trekken. Maar het sterke rijden van Ferron Mulder en Jasper Stiksma in de laatste twee races heeft ervoor gezorgd dat de voorsprong van Hermans geslonken is tot tien punten. De spanning is weer helemaal terug en Racepark Meppen kon weleens de scherprechter worden in de strijd om de titel.

  AVENGER 6

In de Avenger cup loopt de spanning behoorlijk op. Het leek erop dat Piet-Hein Elderink, met gemak de titel zou pakken. Maar Ewald Klip is met een slot offensief bezig en is door een sterk optreden in de laatste races Elderink tot 3 punten genaderd. Ook de nummer drie in het klassement van deze cup Peter van de Wetering is zeker nog niet kansloos voor de titel.

  Peugeot206gti cup

Voor de deelnemers in de Peugeot 206 GTI is het circuit van Racepark Meppen zeker een nieuwe uitdaging. Op dit relatief korte circuit worden hoge eisen gesteld aan coureurs en materiaal. Waarbij de conditie van de coureur weleens een doorslaggevende rol kan spelen.

  mf-racing-3

De races zijn gratis toegankelijk en ook het parkeren is kosteloos.
Voor verdere informatie www.acnn.nl

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet