Diversen

Gamma Racing Day: Aangepast programma na brand op paddock Assen

20190816 161535

De organisatie van de GAMMA Racing Day 2019 heeft in goed overleg met betrokken partijen besloten de Open Electric Superbike Competition, een klasse met elektrisch aangedreven motoren, van het programma te halen. Na de training van deze klasse, vrijdagmiddag, raakte één van de motoren op de paddock in brand. Daarbij is een persoon gewond geraakt en naar het brandwondencentrum van het UMCG in Groningen vervoerd. De laatste berichten zijn dat de verwondingen minder ernstig zijn dan aanvankelijk leek en dat de persoon binnen afzienbare tijd hersteld zal zijn.

Tekst: PR
Foto's: aangeleverd materiaal


20190816 161611Door adequaat ingrijpen van de brandweer van TT Circuit Assen werd voorkomen dat naastliggende tenten op de paddock grote schade opliepen en dat zich verder geen persoonlijke ongelukken hebben voorgedaan.
De plaats op de paddock van de Open Electric Superbike Competition was vooraf al zo gekozen dat, mocht zich een calamiteit voordoen, de omgeving er zo weinig mogelijk hinder van zou ondervinden.
Omdat dit weekend, ook op de paddock, veel publiek wordt verwacht tijdens de GAMMA Racing Day, hebben de organisatie van het evenement en de betrokkenen bij de Electric Superbike Competition in goed overleg besloten de klasse uit het programma te halen.

IMG 2549

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet