GT

GT: ADAC GT Masters blijft in Zandvoort

Goed nieuws voor de ADAC GT Masters fans. Het contract tussen de ADAC en Circuit Zandvoort werd afgelopen weekend voor twee jaar verlengd.

2019 Zandvoort 1
Ook de volgende twee jaar kunnen de fans weer van de ADAC GT Masters tussen de duinen genieten. Het kampioenschap is al sinds 2012 te gast op Zandvoort.

Tekst: Willem J. Staat
Foto's: ADAC Motorsport/Willem J. Staat

ADAC GT Masters blijft in Zandvoort
Voor de volgende twee jaar kunnen de fans, teams en rijders zich weer op een terugkeer van de ADAC GT Masters op Zandvoort verheugen. Afgelopen weekend werd de deal tussen CEO Robert van Overdijk, CSO Erik Weijers, ADAC bedrijfsleider Lars Soutschka en ADAC Motorsport directeur Thomas Voss officieel bekend gemaakt.

2019 Deal Vlnr. Thomas Voss, Robert van Overdijk, Erik Weijers en Lars Soutschka.

Lars Soutschka: "Zandvoort is voor de fans, teams en rijders één van de populairste banen op de kalender. De baan is uniek en de samenwerking met de mensen van Zandvoort is uitstekend. Daarom keren wij ook de volgende twee seizoenen weer graag naar Zandvoort terug."

2019 Zandvoort 2
Goed bevolkte duinen afgelopen weekend.

 

Reacties

  • 7
  • 0
   
  Dirk 12 augustus 2019 11:22

  Leuk! ADAC GT zet gewoon een goed programma neer met een volledig race weekend. In tegenstelling tot Blancpain zijn bij ADAC GT altijd goede support races van hoog niveau.

  • 7
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 12 augustus 2019 11:43

  Erg goed nieuws! Maar Blancpain had met GT4, Super Trofeo, Supercar, Mazda's en Fiesta's ook een erg goed programma hoor.

  • 4
  • 0
   
  Dirk 12 augustus 2019 13:36

  Zeker, dat zat dit jaar in Zandvoort goed. Echter is het support programma wisselvallig, in Zandvoort zijn er ook vaker amateur classics aan het racen geweest in dat programma, net als in Zolder. Vandaar mijn opmerking, bij ADAC GT krijg je standaard het hele pakket.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet