Groeten uit ...

DTM: Groeten vanaf de Norisring

190707 Emotie Passie Visie

Emotie, passie, visie.

190707 FC Bayern Audo

Over emotie gesproken: René Rast reed in een Audi met reclame voor de Audi Cup en het logo van de organiserende club FC Bayern München. Dat zorgde voor heel wat discussie: op Facebook kreeg Rast ruim 1500 met name negatieve reacties van mensen die bepaald geen fan van Bayern München zijn. "En dat terwijl ik totaal geen interesse in voetbal heb", zei Rast. "Alsof ik degene ben die beslist wat er op de auto komt te staan. Echt ongelooflijk wat ik allemaal aan vuiligheid over me heen gekregen heb." Rast deed een klemmende oproep om op te houden met al die narigheid.

190707 FC Bayern

Audi toonde in Neurenberg ook een A3 in de kleuren van de Beierse club, waarvan Audi niet alleen sponsor, maar ook aandeelhouder is. Misschien ook om het er een beetje in te wrijven bij BMW, dat heel graag de sponsorpositie en het belang van Audi had willen overnemen en daarvoor zelfs alle overige bestaande sponsorprogramma's behalve autosport stopzette, maar uiteindelijk toch het nakijken had toen Audi een riant tegenbod op tafel legde.

190707 FC Bayern 2

'Mia san mia'.

190707 FCN Huber

In de Carrera Cup reed het Beierse team Huber Racing met een sticker van de 1. FC Nürnberg op de trailer, de club die in het Max-Morlock-Stadion naast de Norisring zijn thuisbasis heeft.

Wagner

Huber-coureur Richard Wagner, die uit Neurenberg komt, reed zelfs in de kleuren van 'Der Club', zoals de 1. FC Nürnberg door fans genoemd wordt. Het bracht hem blijkbaar geluk, want hij was op zondag in de Porsche-race de enige Huber-coureur die zonder schade de finish haalde, nadat Walliko in één klap Ten Voorde en Skoog uit de weg ruimde en even later Rivas en Rehkopf met elkaar in botsing kwamen. (foto: Porsche AG)

190707 Gridgirl spontaan

De dame van de Deutsche Post kon het ook wel waarderen.

190707 Racing Queen

De jaarlijkse 'Miss Norisring'-verkiezing ging niet door, nadat een sponsor zich terugtrok omdat het vanwege privacyredenen niet meer is toegestaan om online adresgegevens te verzamelen van mensen die wilden stemmen op de kandidaten. Ook deze zelfbenoemde 'Racing queen' moest dus op zoek naar een andere activiteit.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet