ACNN

Racepark Meppen is op 14 juli de volgende uitdaging voor de ACNN coureurs

Zilhouettes vooe de Avengers - kopie

Ze zijn nauwelijks bekomen van de spectaculaire races van de Spa Euro Race op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps of de coureurs van de ACNN moeten aan de bak op Racepark Meppen net over de grens in de buurt van het Duitse Meppen, Nedersaksen.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR


racepark-meppen-bovenaanzicht-hele-circuit - kopie


Racepark Meppen is een uitdaging voor coureur en materieel. De afstelling van de auto moet duidelijk anders zijn dan op de langere circuits en de coureur moet beschikken over een uitstekende conditie. Daar waar je op de meeste circuits min of meer je rustmomenten hebt, kun je dat zeker niet zeggen op Racepark Meppen. Kortom het is een circuit dat heel veel vergt van coureur en materiaal.

  Arnold Bakker - kopie

Op zondag 14 juli brandt de strijd los en gezien de tussenstand bij de Continent cup en Zilhouette cup is het voor de koplopers een must om te scoren en zeker geen punten te laten liggen. In de PTC cup lijkt na het wegvallen van Noah Hermans, hij maakte de overstap naar de Continent cup, de strijd weer helemaal open. De tussenstand bij de Avengers wordt aangevoerd door Piet Hein Elderink die één punt voorsprong heeft op Ewald Klip.
  Tijdschema-Zondag-14-juli-2019-vrs2.---kopie
Voor alle tussenstanden www.acnn.nl

De toegang en het parkeren is gratis.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet