DRDO

36 Coureurs genieten van mooie DRDO zomeravond


Race 1
Tom van der Zwet reed tijdens het vorige event de meeste ronden aan kop, maar moest toch steeds buigen voor de oude meester, die dit keer zijn BMW verruild had voor een Lotus.

64-vd-zwet-70-euser

De jongeling doet wat hij kan, pakt ook nu in de beginfase de leiding in de race, maar ziet in de vijfde ronde Euser aan zich voorbij komen en ziet hem langzaam maar zeker uit beeld verdwijnen.

19-koelewijn-10-vd-linden

Bij de M3's is de strijd leuk, Van der Linden, Koelewijn en Schaap zijn aan elkaar gewaagd. De BMW M3 E46 van Van der Linden passeert na 24 ronden Zandvoort de finish 0,7 seconde eerder dan Koelewijn, maar ziet dat hij een tijdstraf krijgt omdat hij te hard heeft gereden tijdens de Code 60 tijdens de race. Omdat Koelewijn hetzelfde vergrijp heeft gepleegd verandert het podium van race 1 niet.

drdo-briefing
Wedstrijdleider Bobbe veldkamp had het vooraf tijdens de rijdersbriefing nog zo duidelijk gezegd ...

De wedstrijdleiding maakt deze avond overuren, want maar liefst 19 van de 30 deelnemers rijden te hard tijdens de Code 60 periode en krijgt een tijdstraf.

65-barenbrug

Bij de Specials is Bas Barenbrug de winnaar voor Andre van de laan en Robbert Pijlman. Bestuurder van de Mazda MX-5 Han Kolenaar wint in de Standaard klasse, hij blijft de BMW 328i van Jorg Hendriks zeven seconden voor.

avengers

Bij de gastrijders weet Ewald Klip zijn goede startpositie niet om te zetten in een zege, Piet-Hein Eldering is de snelste Avenger en ook Evelin Dorssers blijft Klip net voor.

drdo-gerlach-r2
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet