DRDO

DRDO: Zet Cor Euser woensdag 26 juni zijn zegereeks voort?

r1-33-euser

Komende woensdagavond gaan de rijders in de Dutch Race Driver Organisation een extra tegenstander tegemoet. Onder subtropische omstandigheden hijsen de rijders zich in hun overall voor de derde ontmoeting van dit seizoen op Circuit Zandvoort. Het Hankook rubber zal het ook zwaar te verduren krijgen, maar is daar gelukkig op voorbereid.

Tekst: Marco Antheunisse
Foto's: Chris Schotanus

In mei was Cor Euser niet te verslaan, al reed Tom van der Zwet de meeste ronden aan de leiding. De meest ervaren rijder van Nederland wist echter steeds op het juiste moment toe te slaan en won beide races.

r1-64-vd-zwet

In de andere klassen is van te voren absoluut niet te zeggen wie er op het podium zullen staan, zo lieten de eerste twee avonden in de DRDO zien.

drdo-290519

De twee trainingen en twee races van elk een uur zullen zeker weer erg spannend gaan worden en met als extra tegenstander de hitte gaan we ongetwijfeld weer een memorabele avond tegemoet.

Reacties

    • 2
    • 0
     
    Anonieme gebruiker 25 juni 2019 23:00

    Zal ik de vraag dan maar beantwoorden met een JA. Is ook niet zo vreemd natuurlijk. Iedere professionele coureur wint in een veld vol amateurs dat is met iedere sport zo. Het geeft alleen pijnlijk weer hoe de nationale autosport de laatste 20 jaar uitgegroeid is van een kweekschool voor talent naar een rondje scheuren omdat je van gekkengijt niet meer weet wat je met je geld moet doen maar dat is weer een hele andere discussie.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet