Groeten uit ...

DTM: Groeten uit Misano 2019

IMG 1587 2

Weer eens wat anders dan een roze Porsche 911.

IMG 3369

Natuurlijk ook reclame voor de Superbikes.

IMG 2918 4

De Hoffmann-groep, sponsor van de Audi van Jamie Green (die in Misano vanwege blindedarmontsteking ontbrak en werd vervangen door Pietro Fittipaldi) had net als eerder in Zoder behoorlijk wat gasten uitgenodigd, De oranje caps en rugzakken vielen goed op.

IMG 5522

Ook BMW had een eigen presentatie in de paddock.

IMG 5373

Enorme tribubes in Misano, maar die zitten alleen maar bij motorraces vol.

IMG 1265

Dit schijnt er helaas ook bij te horen...

IMG 6341 2

Deze truck-trailercombinatie met bijbehorende Fiat 500 van het Nederlandse team Van der Horst Motorsport zagen we zaterdagavond op het circuitterrein van Misano arriveren. Heeft Van der Horst ambities in de richting van de DTM, waar sinds dit jaar ook privéteams weer meer dan welkom zijn? We zouden het van harte toejuichen! De realiteit bleek echter dat het team deze week in Misano test met het oog op de komende wedstrijden de in Lamborghini Super Trofeo van eind deze maand, en vanwege het feit dat je op officiële feestdagen, zoals eerste en tweede Pinksterdag in veel landen niet met een vrachtauto mag rijden, arriveerde men dus op zaterdag al in Misano. Er zijn immers slechtere plekken om een paar dagen door te brengen.

IMG 6253 3

Volgende bestemming: Le Mans. Dat gold voor deze coureurs, van links naar rechts Loïc Duval, Paul Di Resta, Mike Rockenfeller, Philipp Eng en Côme Lédogar, die vanuit Misano naar Le Mans reisden, en ook voor uw verslaggever.

 

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet