Groeten uit ...

DTM: Groeten uit Misano 2019

IMG 9793

Drukte rondom de auto van gastrijder 'Dovi', waar Andrea Kaiser van SAT1 de Italiaanse gastrijder, Alex Zanardi en haar eigen echtgenoot Sébastien Ogier interviewt.

IMG 9798 2

Mattias Ekström behoort ook tot het selecte gezelschap van DTM-gastrijders na zijn optreden bij de seizoensstart van vorig jaar in Hockenheim. De afgelopen weken trad hij op als coach voor Andrea Dovizioso.

IMG 5331

Twee oud-Le Mans-winnaars, vaak als teamgenoten, waren dit weekeinde als 'race consultant' danwel 'race steward' actief: Emanuele Pirro bij de Formule 1 in Canada (nee, we gaan het hier niet over die straf voor Vettel hebben), Frank Biela bij de DTM in Misano. De Duitser wordt hier geïnterviewd door Oliver Sittler van DTM-Fan-TV.

IMG 9766 4

De Amerikaan Dustin Hesseltine is van beroep 'Motorsports Lawyer', zoals zijn visitekaartje vermeldt. Een soort Amerikaanse Breus van der Horst dus. Hij helpt onder andere regelmatig Europese coureurs die in Amerika racen met hun werkvisa. In Misano was hij voor het eerst te gast bij de DTM als start van een Europese trip van enkele weken, waarin hij ook de 24-uursraces in Le Mans en op de Nürburgring op zijn programma heeft staan.

IMG 9806

Na de race deed Robin Frijns een keurig promotiepraatje voor een reclamespot voorafgaand aan het DTM-evenement in Assen.

IMG 4090

Behoorlijke drukte in de paddock bij de diverse foodtrucks.

IMG 6341 3

De beste koffie in de paddock.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet