Groeten uit ...

DTM: Groeten uit Misano 2019

IMG 9735

Op vrijdagavond was er een ontvangst in de hospitality van het Aston Martin-team R-Motorsport, dit jaar nieuw in de DTM. Teambaas dr. Florian Kamelger (r.), zijn collega dr. Andreas Baenziger (m.) en PR-man Wolfgang Schattling (l.) heetten de gasten welkom.

IMG 9737

Andrea Kaiser, presentatrice van de DTM-uitzendingen op de Duitse zender SAT1, bereidde speciaal voor een item in de uitzending met de Oostenrijkse R-Motorsport-coureur Ferdinand von Habsburg 'kaiserschmarrn', een Oostenrijkse specialiteit die naar verluidt voor de Oostenrijkse keizer Franz-Josef, een van Habsburgs voorvaderen, gecreëerd werd.

IMG 9739

Niet te missen in Italië is de Piaggio Ape, een licht, driewielig voertuigje dat voor allerlei doeleinden door bedrijven, overheid en particulieren wordt ingezet. Je komt ze overal in het straatbeeld tegen en op doorgaande wegen rijden ze altijd vooraan in de file...

IMG 9771

Dit zijn wel heel leuke varianten: opgevoerde Apes als driftcars.IMG 9770

Gezien op de startgrid voorafgaand aan de DTM-race, het zag er behoorlijk spectaculair uit.

IMG 9761

Lee van Dam, promotor van de DTM-race in Assen, was er ook, hier met de Nederlandse DTM-coureur Robin Frijns, die probeert bij temperaturen van rond de 35 graden het hoofd nog een beetje koel te houden.

IMG 9758

Dindo Capello werkte mee aan de uitzendingen van DTM-Fan-TV en interviewt hier Alex Zanardi.

IMG 9768

Andrea Albani, dircteur van het circuit in Misano, was bijzonder tevreden met het verloop van het evenement.

 

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet