DRDO

DRDO: Dubbelzege voor Cor Euser in veld van 37


r1-avengers

De meeste Avengers reden goede rondetijden en konden ook voorkomen dat zij door de leiders op een ronde gezet werden. Piet-Hein Eldering werd zesde algemeen en eerste in zijn klasse, Ewald Klip zat achter hem op de zevende positie en werd tweede. Andre Rombouts maakte het Avengers podium compleet.

r1-33-euser

UITSLAG RACE 1

Race 2

In de tweede race leek Van der Zwet lang zijn revanche te krijgen. 17 ronden lang kwam de Dayvtec BMW 240i als eerste door, om toch in de laatste twee ronden zijn meerdere te moeten erkennen in Cor Euser.

r2-19-koelwijn

In de BMW M3 Cup was Koelewijn opnieuw de beste, maar nu kwam Van der Linden-Peene slechts 0,383 sec. later over de finish, strijd tot op de meet dus.

r1-96-es-frankenhout

Bram van Es en Christiaan Frankenhout misten in de eerste race net aan het podium, maar maakten dat de tweede race meer dan goed met de overwinning bij de Specials. Berger doet goede zaken voor het klassement, na zijn zege in race 1 werd hij nu tweede. De Poolse gastrijder Pawel Wysmyk stuurde zijn Clio 4 naar de derde podiumplek.

r1-13-hendriks

In de Standaard klasse is equipe Creemers-Steen de te kloppen auto. Dat lukte ook de tweede race niet, Hendriks wisselde achter de winnaars van positie met Kolenaar en werd dus tweede.

Bij de Avengers wisselde Klip zijn tweede positie uit race 1 om voor de mooiste trofee. Elderink zakte een positie en werd tweede, opnieuw voor Rombouts.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet