DTM

DTM: Groeten uit Zolder

2019 Frank Hans Thiers Ferrari Fiets

Frank en Hans Thiers waren in de Belcar succesvol met hun Norma van het team Russell Racing by PK Carsport. In de paddock waren ze iets langzamer onderweg.

2019 Audi Merchanidse

Vlaggen voor de Audi-fans.

2019 Merchandise

Ook de DTM had zijn eigen merchandise-shop.

2019 Step

Altijd handig, een stepje in de paddock.

IMG 8613

Met WRT van Vincent Vosse (l.) en RBM van Bart Mampaey zijn er dit jaar twee Belgische teams in de DTM actief. Ooit was Mampaey nog eens actief als ingenieur voor Vosse. "Daaraan heb ik mijn kale hoofd overgehouden", grapte de WRT-teambaas.

2019 W Series hospi

Audi-sportdirecteur Dieter Gass rijdt op zijn scootertje langs de hospitality van der W-Series, waar we ook twee Nederlandse bezoeksters ontwaren.

IMG 8672

Winnares Beitske Visser overhandigt de champagnefles aan vader Klaas.

IMG 8674

WRTaart.

IMG 8676 2

WRT organiseerde op zaterdagavond een 'after work-get-together' in de eigen hospitality, waar ook diverse mensen van BMW en R-Motorsport Aston Martin op af kwamen.

IMG 8678

En een goed Belgisch team serveert daarbij natuurlijk frites!

IMG 8681

Rosberg-teambaas Arno Zensen (op de voorgrond), Audi-sportdirecteur Dieter Gass en BMW-man Rudi Dittrich (hoofd auto-ontwikkeling van BMW Motorsport, die op Zolder sportdirecteur Marquardt verving), Phoenix-teambaas Ernst Moser, Nicole Schlottmann, hoofd accreditatie van de DTM), Audi-DTM-persdame Virginia Brusch, Audi-PR-man Thomas Voigt, oud-directeur quattro GmbH (tegenwoordig Audi Sport GmbH) Werner Frowein, ITR-CEO Achim Kostron en R-Motorsport-PR-man Wolfgang Schattling luisteren aandachtig naar het welkomstwoord van Vincent Vosse.

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet