IndyCar

Indycar: Will Power begint bij eerste vrije trainingen Indy 500 waar hij eindigde

Reacties

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 16 mei 2019 01:46

  Las ergens anders dat Alonso inmiddels ook de muur geraakt heeft. Dit team heeft maar 1 auto ingeschreven, zal dit gevolgen hebben voor de race? Is er niet een gezegde dat er 2 soorten rijders zijn, zij die de muur geraakt hebben en zij die hem nog moeten raken. of was dit voor de F1 race in Canada. Hoop het beste voor Alonso. Goed weekend, Eric

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 16 mei 2019 08:02

  Hij raakte niet alleen de muur, er waren gewoon 4 hoeken van die auto af nadat hij eerst de muur aan de binnenkant raakte na te spinnen en vervolgens over de baan te schieten en ook de muur aan de buitenkant te raken.

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 16 mei 2019 08:45

  McLaren doet het dit jaar helemaal alleen, zonder het door de wol geverfde Andretti Motorsport. Ze komen ook tempo tekort. Het is nog de vraag of Alonso vandaag aan de training kan deelnemen met de reserveauto. Het wordt dit jaar een lastig verhaal voor Alonso.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet