DTM

DTM: Groeten van de seizoensstart op Hockenheim

190506 Motor Tribunbe

Hockenheim beschikt over een heel aardig eigen museum met raceauto's en -motorfietsen, waarvoor op de tribune reclame gemaakt wordt.

190506 Jake Dennis Crew

Jake Dennis verraste op zaterdag met de zesde startplaats voor R-Motorsport Aston Martin. Hier poseert zijn crew met de gridgirl van Deutsche Post voor een herinneringsfoto.

190505 Spengler Helm Design

Helmen heb je blijkbaar nooit genoeg, zoals hier bij Bruno Spengler.

190506 Scheider TV

Timo Scheider (l.) kent als tweevoudig kampioen natuurlijk het klappen van de zweep in de DTM. Sinds vorig jaar is hij expert bij de televisie-uitzendingen van de Duitse zender SAT1, hier met verslaggever Mattias Killing.

190506 Frijns

Robin Frijns ziet er de humor wel van in, zijn race-engineer Michel Petit lijkt eerder geschrokken.

IMG 8006

De organisatie van de DTM-race in Misano in juni had evenals vorig jaar een eigen promotiestand in de paddock van Hockenheim, waar op zaterdag een kleine 'apéro' georganiseerd werd met wijn, Aperol Spritz en niet-alcoholische dranken...

IMG 8005

...en allerlei Italiaanse heerlijkheden: burrata, mortadella, Parmezaanse en andere kaas en een balsamico die zo lekker was dat die op een stukje brood alleen al een genot was.

IMG 8007

Andrea Albani, de circuitdirecteur van het Misano World Circuit Marco Simoncelli (l.) en Stefano Giannini, de burgemeester van Misano, hadden goede argumenten om uw verslaggever ervan te overtuigen dat hij toch zeker naar de Italiaanse DTM-ronde moet komen!

IMG 8009

Welnu, het hotel is reeds geboekt!

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet