DTM

DTM: Groeten van de seizoensstart op Hockenheim

190506 Motor Tribunbe

Hockenheim beschikt over een heel aardig eigen museum met raceauto's en -motorfietsen, waarvoor op de tribune reclame gemaakt wordt.

190506 Jake Dennis Crew

Jake Dennis verraste op zaterdag met de zesde startplaats voor R-Motorsport Aston Martin. Hier poseert zijn crew met de gridgirl van Deutsche Post voor een herinneringsfoto.

190505 Spengler Helm Design

Helmen heb je blijkbaar nooit genoeg, zoals hier bij Bruno Spengler.

190506 Scheider TV

Timo Scheider (l.) kent als tweevoudig kampioen natuurlijk het klappen van de zweep in de DTM. Sinds vorig jaar is hij expert bij de televisie-uitzendingen van de Duitse zender SAT1, hier met verslaggever Mattias Killing.

190506 Frijns

Robin Frijns ziet er de humor wel van in, zijn race-engineer Michel Petit lijkt eerder geschrokken.

IMG 8006

De organisatie van de DTM-race in Misano in juni had evenals vorig jaar een eigen promotiestand in de paddock van Hockenheim, waar op zaterdag een kleine 'apéro' georganiseerd werd met wijn, Aperol Spritz en niet-alcoholische dranken...

IMG 8005

...en allerlei Italiaanse heerlijkheden: burrata, mortadella, Parmezaanse en andere kaas en een balsamico die zo lekker was dat die op een stukje brood alleen al een genot was.

IMG 8007

Andrea Albani, de circuitdirecteur van het Misano World Circuit Marco Simoncelli (l.) en Stefano Giannini, de burgemeester van Misano, hadden goede argumenten om uw verslaggever ervan te overtuigen dat hij toch zeker naar de Italiaanse DTM-ronde moet komen!

IMG 8009

Welnu, het hotel is reeds geboekt!

Reacties

  • 1
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 08 mei 2019 11:47

  De hospitality unit van R-Motorsport heeft geen Aston Martin logos? Is de fabriek / het merk niet officieel betrokken in DTM?

  • 2
  • 0
   
  René de Boer 08 mei 2019 11:51

  Aston Martin heeft R-Motorsport de licentie verstrekt voor het ontwikkelen, bouwen en inzetten van de Vantage in de DTM. Anders dan bij Audi en BMW is het inderdaad geen volledig fabrieksproject (Aston Martin Racing is actief in het FIA WEC), en wordt vooralsnog door de fabriek ook niet ondersteund met marketingactiviteiten. Dat ligt volledig bij het team. Maar Andy Palmer, de hoogste baas van Aston Martin, was dit weekeinde wel in Hockenheim aanwezig (en niet bij het FIA WEC in Spa), en toonde zich bijzonder enthousiast over de serie, het evenement en de activiteiten van het team.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet