DTM

DTM: Groeten van de seizoensstart op Hockenheim

190505 R Hospitality

Nieuwkomer R-Motorsport had ook een fraaie hospitality-unit neergezet.

IMG 7962

Porsche bracht een eigen Panamera-safety-car mee voor de Carrera Cup Deutschland, in hetzelfde kleurenschema als de 911 bij het FIA WEC.

190506 AM Safety Car

Ook Aston Martin zorgde voor een safety-car in de vorm van een Vantage.

IMG 7957

Voor rijders is er in de DTM-paddock een eigen parkeerplaats, waarvoor je een parkeerkaart met de letter D moet hebben. Veel dikke Audi's en BMW's, uiteraard, waaronder de prachtige blauwe RS 6 van Robin Frijns, maar sommigen kwamen per huurauto, zoals WRT-nieuwkomers Jonathan Aberdein met een DS7 Crossback en Pietro Fittipaldi met een Mercedes. De Skoda van een van de Audi-fabrieksrijders blijft in ieder geval nog binnen het concern.

190505 Vreemde Vogel


Vreemde vogel in de paddock. Zeker een weddenschap verloren...

190506 Aanval Porsche Mannetje

Een Porsche-mascotte trok ook de aandacht van het publiek.

190506 Selfie Porsche Mannetje

En natuurlijk een leuk object voor een selfie.

190595 Skelter Porsche

Kinderen konden hun motorieke vaardigheden testen op een skelterparcours.

190506 Hankook Scalextric

Wie liever overdekt wilde blijven, wat gezien de overvloedige regenval op zaterdag heel begrijpelijk was, kon terecht bij de Carrera-baan op de promotiestand van bandenpartner Hankook.

Reacties

  • 1
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 08 mei 2019 11:47

  De hospitality unit van R-Motorsport heeft geen Aston Martin logos? Is de fabriek / het merk niet officieel betrokken in DTM?

  • 2
  • 0
   
  René de Boer 08 mei 2019 11:51

  Aston Martin heeft R-Motorsport de licentie verstrekt voor het ontwikkelen, bouwen en inzetten van de Vantage in de DTM. Anders dan bij Audi en BMW is het inderdaad geen volledig fabrieksproject (Aston Martin Racing is actief in het FIA WEC), en wordt vooralsnog door de fabriek ook niet ondersteund met marketingactiviteiten. Dat ligt volledig bij het team. Maar Andy Palmer, de hoogste baas van Aston Martin, was dit weekeinde wel in Hockenheim aanwezig (en niet bij het FIA WEC in Spa), en toonde zich bijzonder enthousiast over de serie, het evenement en de activiteiten van het team.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet