Formule 1

Formule 1: Vierde 1-2 Mercedes op rij, Verstappen blijft vierde

Reacties

  • 2
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 28 april 2019 18:54

  Even een aantal dingen die opvielen. 1 Die rode band ging voor geen meter. Geel ging prima. 2 Als dit zo doorgaat wint Mercedes ze allemaal. 3 Dagen Gasly lijken geteld maar wie moet er dan in die auto ? Ferrari heeft opzich wel de pace maar het wil iedere keer net niet lukken allemaal. 5 Wat is er met Renault aan de hand. HELP !!! 6 Max weer maximaal. TOP ! 7 we gaan eindelijk Europa in hopen op een beetje regen dan maar.

  • 0
  • 0
   
  Dirk 28 april 2019 20:34

  Dit F1 seizoen is qua competitie om te huilen tot nu toe. Ook aan de commentatoren bij de Duitse RTL was te merken dat het weer saai was. De dagen van Kvyat lijken me overigens ook geteld, die maakt ook 0 indruk.

  • 2
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 28 april 2019 21:32

  Ik zou bijna zeggen zet ocon op de plaats van Gasly maar die heeft zichzelf natuurlijk compleet belachelijk gemaakt op interlagos.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet