GT

GT: Jeroen Bleekemolen tekent bij Zakspeed voor ADAC GT Masters

Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racing bevestigde vanmiddag de komst van Jeroen Bleekemolen voor de 2019 ADAC GT Masters. Kelvin Snoeks tekende al eerder een contract bij Zakspeed voor het komende seizoen.

1.ADAC GT Masters Oschersleben
Jeroen Bleekemolen komt volgende week verrassend voor Zakspeed in de ADAC GT Masters in actie.

Tekst en Foto Willem J. Staat

Jeroen Bleekemolen tekent bij Zakspeed voor ADAC GT Masters
Naast het VLN/24U Nürburgring programma heeft Jeroen Bleekemolen nu ook voor de ADAC GT Masters voor het team van Zakspeed getekend. Met ruim 660 GT starts en 120 overwinningen behoort Jeroen tot één van de meest ervaren GT-rijders ter wereld. In het verleden schreef de Nederlander o.a. 24U Nürburgring en Dubai op zijn naam en behaalde klasse-overwinningen op Le Mans. Bleekemolen zal dit jaar samen met de Zweed Jimmy Eriksson een combinatie vormen. Laatstgenoemde kwam vorig jaar voor Team Rosberg in de ADAC GT Masters uit.

Mick Wishofer vorig jaar nog in de ADAC Formule 4 voor het team van Ralf Schumacher actief en zal samen met Kelvin Snoeks in de Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racing AMG Mercedes GT3 een combinatie vormen.

Phillipp Zakowski: " Wij verheugen ons enorm dat we met Jeroen Bleekemolen een ervaren en snelle man onder contract konden nemen. Hij is één van de beste GT-rijders en kent de auto erg goed. Hij zal definitief een aanwinst voor ons team zijn. Wij verheugen ons enorm."

Reacties

  • 1
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 18 april 2019 16:01

  Ben benieuwd of Bleekemolen nog voor wat podiumplaatsen kan gaan in dit supercompetitieve veld, hij heeft natuurlijk wel veel ervaring in de AMG GT3 vanuit de USA maar zijn teamgenoot is geen echte hoogvlieger

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 18 april 2019 22:30

  Jeroen kan het echt nog wel hoor. Ben ik niet bang voor.

  • 0
  • 0
   
  Dirk 19 april 2019 08:20

  Geen hoogvlieger in F4 zegt niks over talenten in GT3. Met Bleekemolen als coach kan hij ver komen. Kijk maar naar de combinatie Szymkowiak/Schneider een paar jaar terug.

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 19 april 2019 10:32

  Als je een paar keer in de top 5 van het GP3 kampioenschap weet te eindigen en titel pakt in het Duits F3 (oké, niveau wat minder) dan ben je niet iemand die niks kan. Jeroen rijdt met Jimmy Eriksson, dus zie het probleem niet.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet