GT

GT: Jeroen Bleekemolen tekent bij Zakspeed voor ADAC GT Masters

Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racing bevestigde vanmiddag de komst van Jeroen Bleekemolen voor de 2019 ADAC GT Masters. Kelvin Snoeks tekende al eerder een contract bij Zakspeed voor het komende seizoen.

1.ADAC GT Masters Oschersleben
Jeroen Bleekemolen komt volgende week verrassend voor Zakspeed in de ADAC GT Masters in actie.

Tekst en Foto Willem J. Staat

Jeroen Bleekemolen tekent bij Zakspeed voor ADAC GT Masters
Naast het VLN/24U Nürburgring programma heeft Jeroen Bleekemolen nu ook voor de ADAC GT Masters voor het team van Zakspeed getekend. Met ruim 660 GT starts en 120 overwinningen behoort Jeroen tot één van de meest ervaren GT-rijders ter wereld. In het verleden schreef de Nederlander o.a. 24U Nürburgring en Dubai op zijn naam en behaalde klasse-overwinningen op Le Mans. Bleekemolen zal dit jaar samen met de Zweed Jimmy Eriksson een combinatie vormen. Laatstgenoemde kwam vorig jaar voor Team Rosberg in de ADAC GT Masters uit.

Mick Wishofer vorig jaar nog in de ADAC Formule 4 voor het team van Ralf Schumacher actief en zal samen met Kelvin Snoeks in de Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racing AMG Mercedes GT3 een combinatie vormen.

Phillipp Zakowski: " Wij verheugen ons enorm dat we met Jeroen Bleekemolen een ervaren en snelle man onder contract konden nemen. Hij is één van de beste GT-rijders en kent de auto erg goed. Hij zal definitief een aanwinst voor ons team zijn. Wij verheugen ons enorm."
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet