Raceway Venray

Autospeedway: Tweede Paasdag 22 april spectaculaire races op Raceway Venray

venray-2

Op eerste paasdag voldoende eieren gezocht en van een heerlijke paasbrunch genoten? Weet dan dat op tweede paasdag traditie getrouw de Paasraces zullen plaatsvinden op Raceway Venray.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR


venray-1


Een spannende dag met een goed gevuld programma, waarbij de bekende klassen te zien zijn: Stockcar F1, Stockcar F2, Stockcar F2 Junioren en LMV8. Als gastklasse zullen de 2ltr Hotrod aanwezig zijn om de baan van de andere kant te bekijken. Zij rijden, in tegenstelling tot de andere klassen, hun races rechtsom. Voor het eerst in de geschiedenis zullen de Stockcar F2 en de Stockcar F2 junioren, die normaal gesproken op gravel/dirt rijden, naar Raceway Venray komen om hier te strijden tijdens hun qualifier voor de Supercup.

  venray-3

Entreeprijzen tijdens de Paasraces

Kinderen van 0 t/m 12 jaar gratis (op verzoek dient u zich te legitimeren) Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar € 15,00 per racedag. Prijzen voor tribunes tijdens races zijn hoofdtribune en tribune bocht 1 € 5,00 per persoon per dag (het tribune bandje geeft tijdens deze races toegang tot beide tribunes). De tribune op het binnenterrein is gratis. Bandjes voor de tribunes zijn te verkrijgen in de kantine bij de muntverkoop. Kinderen vanaf 3 jaar dienen ook te betalen voor de tribunes.

  venray-4

Tickets

Tickets voor de Autospeedway evenementen zijn te koop bij het Welkom Center. Deze bevindt zich vooraan op het terrein van Raceway Venray. Er zijn geen tickets in de voorverkoop te verkrijgen.

  480 racewayvenray poster race2

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet