ACNN

Advertorial: GT Raceservice weer exclusief servicepartner van ACNN

autoparts-1

Vanaf 2014 is GT Raceservice, het bedrijf van Cees Kamphorst die bij velen bekend staat als "Klapband", de exclusieve servicedealer van ACNN. Ook dit seizoen zal GT Raceservice weer de enige zijn de tijdens de races van ACNN de bandenservice aan de diverse teams mag geven. Hoewel ook andere racebandenleveranciers zich hadden gemeld, koos ACNN voor de zekerheid van een goede service op het circuit.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR

autoparts-2Peter Grondel, organisator ACNN, zegt: "Cees levert al jaren een prima service, heeft verstand van (racebanden)zaken en geeft waardevolle adviezen. Zo rijdt de BMW Continent Cup (voorheen de Ooperon BMW Cup) sinds 2014 al op de Nankang NS-2R. GT Raceservice is de enige, die deze band in Nederland mag leveren. In nauwe samenwerking met Cees is de afgelopen jaren de compound aangepast, de constructie verbeterd en de profieldiepte veranderd. Bij ACNN is een uitgangspunt dat onze rijders optimaal kunnen racen tegen een zo laag mogelijke prijs, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het bandenbudget speelt hier een belangrijke rol in".

In 2019 gaan zowel de BMW Continent Cup, de PTC Cup als de Peugeot 206 Cup op de Nankang banden racen. Op www.acnn.nl is de voorlopige racekalender 2019 te vinden.

  nankang-bandjes

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet