ACNN

ACNN: Een nieuw seizoen, nieuwe gezichten en een nieuwe cup sponsor

PB1-2-cup

Op zondag 31 maart wordt op het TT circuit van Assen de eerste clubrace verreden van de Autosport Competitie Noord Nederland. Voor het vijftiende jaar organiseert de ACNN een compleet race seizoen volgens het vertrouwde concept. In dit concept maakt de rijder het verschil door de technische gelijkheid van het materiaal. De opbouw van de cups is zo gekozen dat er een competitieve klasse is voor elk budget. Breedte sport is het sleutelwoord bij de ACNN waarmee de autosport toegankelijk wordt voor een groot publiek.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR


PB1-PTC-cup


In 2019 zullen in alle cups weer nieuwe gezichten te zien zijn. Coureurs die na het behalen van hun licentie op de racecursus van de Advanced Driving School hun eerst stappen gaan zetten in een echte race.

PB1-cup

Opvallend deze nieuwe rijders zijn over alle cups verdeeld. In de PTC, Peugeot 206 GTI, BMW Continent, Zilhouette, Avenger en DTC cup kunnen deze nieuwe rijders voor een verrassing gaan zorgen.
  PB1-BMW-Continent-cup

De "BMW Continent cup" lijkt een nieuwe cup bij de ACNN. De kenners kennen deze cup onder de naam "Ooperon cup". De cup gebaseerd op de BMW E36 is al jaren de succes cup bij de ACNN. Voor deze cup heeft een nieuwe cup sponsor zich aangemeld. Het bedrijf Continent Logistic uit Heerenberg zal de komende jaren optreden als hoofdsponsor. De directeur van dit bedrijf Sjoerd Stiksma is zelf al vele jaren actief in deze cup. Hij behaalde in 2018 het kampioenschap en zal er in 2019 alles aan doen om deze titel te verdedigen.

  PB1-Zilhouette-cup

De gastklasse bij deze openingsrace van het seizoen is de ADPCR. Deze Porsche liefhebbers zijn welgeziene gasten die we het komend seizoen diverse malen zullen ontmoeten bij de ACNN evenementen.
De toegang van dit evenement is gratis, gratis parkeren dus mis het niet.

Voor meer info www.acnn.nl

Tijdschema-Assen-31-maart-2019-vrs2

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet