Diversen

Div: Nieuw boek RaceFan F1 'Start' van Anjès Verhey ligt nu in de winkel - win een exemplaar via AUTOSPORT.NL

190315 Anjes Cover

Het kan niemand ontgaan zijn: dit weekeinde gaat in Melbourne het nieuwe Formule 1-seizoen van start, en dat betekent natuurlijk ook weer een nieuwe editie van het onvolprezen boek RaceFan F1 'Start' van Anjès Verhey, die ook op regelmatige basis haar bijdragen levert aan AUTOSPORT.NL. In dat kader biedt deze website dan ook de mogelijkheid om het boek te winnen, want in samenwerking met de uitgever, Cars & Motorsport International, mogen we in totaal vijf exemplaren van het boek via een prijsvraag verloten. Wie het boek niet wint, heeft de mogelijkheid het voor de uiterst betaalbare prijs van 9,95 Euro aan te schaffen, onder andere bij de vestigingen van Bruna, AKO en Primera alsmede bij 150 speciaal geselecteerde Jumbo-supermarkten, de keten die als geen ander betrokken is bij de autosport.

Tekst: redactie AUTOSPORT.NL
Foto: PR

Natuurlijk gaat het nieuwe Formule 1-seizoen gepaard met tal van veranderingen, zowel op het gebied van de techniek als in de sportieve reglementen. Juist daarom is het zo fijn dat er ook vertrouwde elementen zijn, en het boek van Anjès Verhey hoort daar al sinds vele jaren bij. Als altijd bevat het werk, dat ditmaal 136 pagina's telt, een volledig overzicht van alle teams en rijders voor het seizoen, inclusief actueel beeldmateriaal. Er wordt ingegaan op alle veranderingen, de diverse circuits worden voorgesteld en zo vinden liefhebbers alle informatie om het seizoen optimaal te kunnen volgen.

Niemand minder dan tweevoudig Le Mans-winnaar Gijs van Lennep, de Nederlandse 'Coureur van de 20e eeuw', schreef het voorwoord, waarin hij ook ingaat op de unieke prestaties van Max Verstappen, die natuurlijk nu al de Nederlandse 'Coureur van de 21e eeuw' mag worden genoemd. Beeld van Gijs van Lenneps eigen Formule 1-activiteiten, afkomstig uit het rijke archief van AUTOSPORT.NL-redacteur Willem J. Staat, ontbreekt uiteraard ook niet. "Ik ben er zeer trots op dat Gijs voor mij het voorwoord wilde schrijven", zegt samenstelster Anjès Verhey.

In het boek wordt, zoals altijd, ook niet voorbij gegaan aan het feit dat er veel meer autosport bestaat dan alleen Formule 1. Traditioneel tekende AUTOSPORT.NL-redacteur René de Boer voor het niet-Formule 1-gedeelte, dat reikt van de activiteiten op Circuit Zandvoort via DTM, WK Rally en Formule E tot aan de nieuwe Nederlandse Mazda MX-5 Cup.

Zoals gezegd is het boek RaceFan F1 'Start' 2019, opnieuw voor de aantrekkelijke prijs van 9,95 Euro, verkrijgbaar bij de bekende winkelketens van onder andere Bruna, AKO en Primera en bij 150 geselecteerde Jumbo-supermarkten. Deze zijn te vinden via de website www.f1racefan.com

Prijsvraag: Win een exemplaar van RaceFan F1 'Start' 2019!

Via AUTOSPORT.NL in samenwerking met uitgever Cars & Motorsport International is er ook een mogelijkheid om één van in totaal vijf exemplaren van het boek te winnen. Om kans te maken op een exemplaar moet u de volgende vraag beantwoorden:

In de loop van het seizoen 2019 wordt de 1000e Grand Prix sinds de start van het wereldkampioenschap in 1950 verreden. In welk land vindt deze bijzondere jubileumrace plaats?

Stuur het antwoord via een e-mail voor vrijdag 22 maart, 18.00 uur, naar:

info@autosport.nl

Onder de inzenders van het goede antwoord zullen in totaal vijf exemplaren van het boek worden verloot. Winnaars krijgen bericht via e-mail, waarin zal worden gevraagd om hun adresgegevens voor toezending van het boek. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet