VLN

VLN: A.s. zaterdag VLN pre-season Test met Presentatie seizoen 2019 op de Ring Boulevard

A.s. zaterdag wordt het VLN seizoen traditioneel met de "Test und Einstellfahrten" geopend. De groene hel ontwaakt uit haar winterslaap. Vanaf 12.30u kunnen de fans de officiële VLN presentatie in de Ring Boulevard van nabij beleven.

VLN Kampioenen 2018
De regerende VLN kampioenen Christopher Rink, Danny Brink en Philipp Leisen staan a.s. zaterdag de fans te woord.

Tekst en Foto's Willem J. Staat/VLN

A.s zaterdag VLN pre-season Test Nordschleife met Presentatie seizoen 2019 op de Ring Boulevard
Exact om 9.00u gaat a.s zaterdag het licht einde pitlane op groen en wordt het Grand Prix circuit en de legendarische Nordschleife voor het seizoen 2019 vrij gegeven. De laatste kans voordat de teams hun materiaal voor het komende seizoen en de 65.ADAC Westfalenfahrt kunnen fijn slijpen. Tot 17.00U kunnen de fans van de serie de eerste indrukken verzamelen en weer autosportgeuren inademen. De toegang tot het rennerskwartier a.s. zaterdag is gratis.

Wie zich met de te verwachten regen en lage temperaturen van slechts 9 graden wil opwarmen wordt a.s. zaterdag vanaf 12.30u in de Ring Boulevard van harte welkom geheten. In de schaduw van de 45 meter en 8 meter hoge LED Wand(tevens de grootste van Europa) geven de presentatoren Lars Gutsche en Ollie Martini een vooruitblik op het komende seizoen.

IMG 3733 Teampresentatie op de Ringboulevard a.s. zaterdag. Fans mogen dit niet missen.

Spectaculaire racebolides zullen de Ringboulevard op haar fundamenten laten dreunen. Van de partij zijn o.a. Fabian Vettel/Janine Hill met een GetSpeed Performance Mercedes AMG GT3, de Racing One Ferrari, De BMW M240i Cup Eifelblitz van Johannes Scheid, Mühlner Motorsport met de Cup-Porsche, de No 601 Opel Manta, de KTM X-Bow van Teichmann Racing, Max Kruse Racing met een VW Golf TCR en natuurlijk de regerende kampioenen Danny Brink, Philipp Leisen en Christopher Rink.

IMG 3731
Fans en media samen aan tafel tijdens de traditionele presentatie.

De Presentatie wordt afgerond met een loterij voor Race4Hospiz. Deze vereniging organiseert al tien jaar liefdadigheidskartwedstrijden ten gunste van Jeugd Hospice Balthasar. Voor twee Euro zijn er Taxi ritten en jaarkaarten, twee kaarten voor de Ring kartbaan en twee VLN fan pakketten te winnen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet