Groeten uit ...

Formule E: Groeten uit Hongkong

IMG 5093

Een laag kentekennummer is ook in Hongkong een statussymbool en zo kostte dit nummer wellicht net zoveel als de bijbehorende Rolls Royce.

IMG 5139

Vriendelijkheid kost niets, en dat geldt ook in de Formule E-paddock.

IMG 5141

Plassen en modder in de paddock, waardoor ook de Michelin-man aan het eind van de dag niet meer zo smetteloos wit was...

IMG 5152

Bij het BMW-Andretti-team vond zaterdag een 'extrication'-oefening plaats om de marshals te instrueren hoe ze indien nodig een coureur veilig uit een Formule E-auto kunnen krijgen.

IMG 5170

In het midden Dr. Burkhard Göschel, jarenlang lid van de raad van bestuur van BMW, die sinds 2010 het voorzitterschap van de 'Electric and New Energies Commission' van de FIA vervult. De collega's van E-racing365.com riepen hem onlangs tot de op-één-na belangrijkste man in de Formule E uit, na seriepromotor Alejandro Agag.

IMG 5087

Het restaurant 'Peking Garden' is sinds het verschijnen van de meest recente Guide Michelin voor Hongkong en Macau zijn ster weliswaar kwijt, maar het eten is er nog steeds van grote klasse. Pekingeend is er uiteraard het populairste gerecht.

IMG 5097

De verlichte hoogbouw in Hongkong blijft fascinerend. Hier de gebouwen van twee grote banken, HSBC (midden) en Standard Chartered (rechts).

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet