Formula E

Formule E: Jubileumrace en mogelijke regenpremière dit weekeinde in Hongkong

Reacties

  • 2
  • 3
   
  Anonieme gebruiker 08 maart 2019 15:07

  Heeft het nog nooit geregend in formule E ? Jammer dat dit iedere keer op die flauwekul circuits verreden wordt. Wat is er mis met Kyalami Adelaide Zandvoort Monaco en ga zo maar door.

  • 4
  • 0
   
  René de Boer 08 maart 2019 15:20

  Het heeft een paar keer geregend tijdens trainingssessies, maar nog nooit tijdens een race. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dat zondag de eerste keer. Wat betreft de circuits, dat is nu eenmaal het concept van Formule E: races naar de centra van grote steden brengen, waar de mensen zijn, inclusief diegenen die normaliter niet zo snel naar een circuit zouden komen. Op 'echte' circuits (als in: permanent) zou het leuke er gauw af zijn, want daarvoor ligt het tempo wat laag (vergelijkbaar met Formule 4). Als je met de coureurs spreekt, hoor je vrijwel zonder uitzondering dat het fysiek allemaal niet zo erg veel voorstelt, maar dat het mentaal lastig is omdat je aan zoveel dingen tegelijk moet denken (energie besparen, recupereren en boosten, attack mode, fanboost). En van vrijwel iedere rijder hoor je dat ze het racen erg leuk vinden. Competitie en actie op de baan is er volop!

  • 3
  • 3
   
  Anonieme gebruiker 08 maart 2019 18:29

  Hartstikke leuk maar ik ga er niet voor in het vliegtuig zitten.

  • 0
  • 1
   
  Anonieme gebruiker 08 maart 2019 18:30

  Trouwens het tempo van een gemiddelde race op zandvoort is ook laag dus kom maar door met die hap.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet