WTCC

WTCC: Groeten uit Curitiba 1
paddock_restaurant

Palmbomen in de paddock zie je ook niet op ieder circuit


De andere Nederlandse WTCC-coureur, Olivier Tielemans, arriveerde woensdag in Curitiba en is onder de indruk van het kampioenschap. “Het is allemaal heel professioneel: het team, de organisatie en alles wat erbij hoort.” Tielemans was met zijn vader gisteravond bij de officiële presentatie van de FIA voorafgaand aan de start van het seizoen. “Een goed evenement op een prachtige locatie, zeer de moeite waard.”

De faciliteiten op het circuit zijn prima, al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat airconditioning in het perscentrum wel lekker zou zijn geweest. Schoon is het er in ieder geval allemaal wel. En ook qua promotie hebben de Braziliaanse organisatoren hun best gedaan: op de luchthaven worden bezoekers in de aankomsthal verwelkomd met WTCC-motorgeluid en is er een heuse startopstelling op de vloer te vinden. De bagageband is uitgevoerd in echt kerbstone-design.

startopstelling

Startopstelling op de vloer in de aankomsthal van het vliegveld. Uw verslaggever sprint met RTL-cameraman Erik van Meegen naar het circuit.


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet