DNRT

DNRT: Maak op 9 maart kennis met de Peugeot 206 GTI van MF Racing

480 mf paddock-1

Op zaterdag 9 maart kunnen geïnteresseerden tijdens de MF Racing promotiedag op Circuit Zandvoort tussen 11 en 16 uur kennismaken met de Peugeot 206 GTI. Om het echte gevoel van deze geweldige racer te ervaren kunnen serieuze kandidaten met het team meerijden. MF Racing heeft voor komend seizoen nog enkele Peugeot's beschikbaar en aangezien een heel seizoen in de Peugeot 206 GTI Cup bij het team van Marcel Flens slechts € 8000 kost, is dit de unieke kans om zelf te gaan racen!

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR

De Peugeot 206 GTI is een ideale auto voor het circuit, die met een speciale race kit wordt omgebouwd van straatauto naar een volledige raceauto. Verder kunnen de teams alleen de bandenspanning en de sporing van de auto afstellen, waardoor elke rijder met een gelijkwaardige auto racet en het dus op de kwaliteiten van de coureur zelf aankomt. Dat is niet alleen eerlijk, maar zorgt er ook voor dat de kosten laag blijven.

MF Racing heeft nog drie Peugeot's tot haar beschikking en kan een 'arrive and drive' concept aanbieden voor de ongekende prijs van € 8.000 inclusief BTW. Voor dat bedrag regelt Marcel Flens alles, de rijder hoeft alleen zijn race-outfit aan te trekken en is dan klaar om in te stappen.

  480 mf racing pits

In de Peugeot 206 GTI Cup komen de rijders op één dag vier keer in actie. Soms met een vrije training, de kwalificatie en twee sprintraces, tijdens andere evenementen met een kwalificatie en drie sprintraces. Rijders hebben zo veel tracktime en er kunnen flink wat kilometers gemaakt worden.

Ook als je nog niet in het bezit bent van een racelicentie, maar er altijd van gedroomd hebt om te gaan racen, ben je welkom op de MF Racing promotiedag. Iedereen met serieuze belangstelling in de Peugeot 206 GTI Cup kan bij MF Racing voor een scherpe prijs een auto huren voor deelname aan een racecursus. Kort gezegd is MF Racing een professioneel team dat alles in huis heeft om de beginnende coureur volledig en voor een scherpe prijs te ondersteunen.

Kalender Peugeot 206 GTI Cup 2019
20 april - Circuit Zandvoort
14 mei - TT Circuit Assen
30 juni - Circuit Zandvoort
20 juli - Circuit Zandvoort
2/3/4 augustus - Circuit Zandvoort
1 september - Racepark Meppen (Duitsland)
TBA - Circuit Zolder (België)

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Marcel Flens via info@mfracing.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet