IndyCar

Indycar: Patricio O’Ward verbreekt contract met Harding Steinbrenner

Paticio O'Ward, de Mexicaan die tijdens de allerlaatste wedstrijd van het seizoen 2018 op Sonoma een bijzonder goede indruk achterliet zal in tegenstelling tot eerdere berichten dit jaar niet voor het team van Harding Steinbrenner uitkomen. Reeds vorige week werd duidelijk dat er bij het team van Harding Steinbrenner financiële problemen heersen.

Tekst Willem J. Staat
Foto Indycar

O Ward


Patricio O'Ward verbreekt contract met Harding Steinbrenner
Patricio O'Ward, de Mexicaan die een aantal jaren geleden ook in de NEC Formule Renault 1,6 L een goede indruk in de Benelux achterliet, maakte vandaag bekend dat hij het team van Harding Steinbrenner verzocht heeft om zijn contract per onmiddellijke ingang te ontbinden. Via de social media maakte O'Ward bekend dat hij op korte termijn zal bestuderen hoe hij het Indy Lights scholarship budget zo goed mogelijk kan benutten.

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet