GT

GT4 European Series: Een bijzondere buurman voor MDM Motorsport

3S3A5620


MDM Motorsport, het succesvolle raceteam van de broers Mark en Dennis Bus uit Badhoevedorp, heeft de afgelopen dagen een bijzondere buurman naast zich gekregen. Een Boeing 747, in de Corendon kleuren, staat in een weiland direct naast de werkplaats van hun bedrijf. De Boeing wordt in de komende dagen verplaatst naar de tuin van het Corendon Village hotel in Badhoevedorp. Vrijdagavond vindt de oversteek over de A9 plaats. Het vliegtuig wordt een experience-center met een nog nader te bepalen attractie hier in.

Tekst en foto's: Chris Schotanus


3S3A5738

De broers zijn er deze dagen erg druk mee, het is een komen en gaan van mensen op hun terrein, medewerkers van Corendon, maar ook de mensen van het transportbedrijf Mammoet, die de gehele verplaatsing op zich nemen. De snelweg gaat bij Badhoevedorp tijdelijk dicht, er worden sloten gedempt en er komen tijdelijke bruggen.


A38I9062

Komend seizoen gaat MDM Motorsport wederom in het Europese GT4 kampioenschap deelnemen en binnenkort wordt hun rijders combinaties bekend gemaakt.


A38I9153
Reacties

    • 10
    • 0
     
    Dirk 08 februari 2019 09:49

    Geweldig! Slim gedaan, direct inspelen hierop. Leuke foto's.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet