Diversen

Div: Testmogelijkheden Formule European Masters verruimd

Voor de Formule European Masters ofwel de oude of de echte F3 staan dit jaar drie officiële testmogelijkheden op het programma. Daarvoor staan dit jaar Misano, Zolder en Lausitzring op het programma.

Mick Schumacher
De testvoorwaarden voor de Formule European Masters zijn versoepeld. De kampioen krijgt overigens een test in de Formule Nippon eind 2019 aangeboden.

Tekst en Foto Willem J. Staat

Testmogelijkheden European Masters verruimd
Voor "de echte F3" ofwel de European Masters zijn de testmogelijkheden voor komend seizoen verruimd. Tot aan 24 maart a.s. mag er ongelimiteerd getest worden. Na de officiële testdagen hebben de teams nog zes dagen per auto ter beschikking. Door het verruimen van het testverbod willen de organisatoren de deelnemers een optimale voorbereiding op het seizoen 2019 bieden. Eén voorwaarde van de verruiming van het testverbod is, dat er niet op circuits getest mag worden waar komend seizoen gereden wordt.

Officiële testdagen
25. – 26 Maart 2019 – Misano / I
11 April 2019 – Zolder / B
24. – 25. April 2019 – Lausitzring /

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet