V8 Supercars

V8 Supercars: Red Bull Team Holden presenteert 2019 kleurenschema

Red Bull Team Holden heeft in aanwezigheid van V8 Supercar legende Craig Lowndes als eerste haar 2019 kleurenschema tijdens een bijzonder fan event in Daly Queensland gepresenteerd. Daarbij werd ook bekend gemaakt dat Lowndes samen met Jamie Whincup een combinatie zal vormen voor de Enduro wedstrijden eind dit seizoen.

2019 T8 Intro


Tekst Willem J. Staat
Foto's Red Bull Team Holden Australia

Red Bull Team Holden presenteert 2019 kleurenschema
Het T8 Red Bull Team Holden heeft vandaag als eerste haar 2019 kleurenschema gepresenteerd. Lowndes maakte er een spectaculaire show van die vanuit de lucht werd gefotografeerd en gefilmd.

2019 Blauwe rook Presentatie

Lowndes komt later dit jaar tijdens de Enduros weer voor het team Roland Dane in actie. Dan vormt hij samen met Jamie Whincup een combinatie. Craig Lowndes: "Ik kan nauwelijks wachten om te zien wat Jamie en Shane met de nieuwe auto dit jaar gaan doen. Natuurlijk bijzonder dat ik tijdens de Enduros weer achter het stuur plaats kan nemen."

2019 Handtekening Lowndes

Jamie Whincup: "De oude hap is weer terug. Craig Lowndes en ik deden het goed in de Enduros een aantal jaren geleden. En nu komt hij terug met een overwinning in de Enduro Cup op zijn CV. Wij gaan ons best doen om het team een goede kans te geven. Onze eerder resultaten zijn natuurlijk geen indicatie hoe het dit keer zal gaan maar Craig Lowndes wil je natuurlijk wel naast je hebben." Tijdens de Adelaide 500 komt het team voor het eerst in actie. T8 zet in 2019 twee auto's in voor Jamie Whincup en Shane van Gisbergen.

2019 Presentatie T8 1

De presentatie vond plaats in de omgeving van waar het T8 Red Bull Team Holden haar roots heeft. Op deze manier wilde men iets terugdoen voor de omgeving. Spectaculairder kon deze "seizoensstart" gezien de foto's niet zijn.

2019 T8 Holden

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet