Groeten uit ...

Div: Groeten uit München

181210 Groeten BMW Berger

Gerhard Berger (l.) was als coureur voor BMW actief en werd later sportdirecteur van het Beierse merk. Tegenwoordig staat hij aan het hoofd van de DTM-organisatie ITR. Hier is Berger in gesprek met de Duitse journalist Arno Wester, ondermeer werkzaam voor het persagentschap DPA en het Duitse Motorsport Magazin.

181210 Groeten BMW Charly

Een belangrijk onderdeel tijdens de avond was het officiële afscheid van Charly Lamm, die als teammanager van het Schnitzer-team gedurende vijf decennia een belangrijk aandeel had in tal van internationale BMW-sportsuccessen, van toerwagentitels in DTM en WTCC tot aan 24-uurszeges in Spa, Le Mans en op de Nürburgring.

181210 Groeten BMW Motorkap

Als afscheidscadeau kreeg Charly Lamm de motorkap van de M6 GT3 waarmee Augusto Farfus medio vorige maand op het stratencircuit van Macau de FIA GT World Cup won, voor Charly Lamm de laatste race waar hij als verantwoordelijke aan de pitmuur stond. Op de motorkap schreven alle aanwezigen een groet als afscheid.

181210 Groeten BMW Classic

In voorgaande jaren mochten we na afloop van het officiële gedeelte ook altijd nog wel even een blik werpen in de hal van BMW Classic, waar heel wat moois op auto- en motorfietsgebied staat, maar de toegang naar de opslag bleef ditmaal gesloten. We moesten dus volstaan met een foto door het raam.

181210 Groeten BMW M4

De actuele M4 GT4 konden we wel van nabij bewonderen en fotograferen. Wellicht kijken we over een jaar of dertig, als er (horribile dictu) misschien alleen nog maar elektrisch geracet wordt, ook wel net zo verlekkerd naar deze auto van nu als we nu naar een E30 M3 kijken...

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet