Diversen

Div: 25e editie 'RaceFan F1 - Finish' vanaf morgen in de winkel voor speciale feestprijs

181206 Racefan F1 Finish

Sinterklaas is inmiddels alweer het land uit, maar vanaf morgen ligt hét cadeau voor autosportliefhebbers weer in de winkels: de 25e editie van het onvolprezen Formule 1- en autosportjaarboek van Anjès Verhey, die ook aan AUTOSPORT.NL met enige regelmaat haar zeer gewaardeerde medewerking verleent. 'RaceFan F1 – Finish' is de titel van de publicatie, waarin het Formule 1-seizoen met alle 21 verreden races uitgebreid wordt belicht. Ter gelegenheid van de 25e uitgave geldt een speciale feestprijs van 9,95 Euro – een prijs waarvoor je dit boek natuurlijk niet wilt missen!

Tekst: redactie Autosport.nl
Foto: PR

"Lewis Hamilton speelde weliswaar de hoofdrol, maar Max Verstappen was de showmaster met zijn onovertroffen acties en schitterende resultaten", zegt Anjès Verhey, die al sinds eind jaren zeventig in de Formule 1-paddock rondloopt.

Jumbo-topman Frits van Eerd, die een passie voor de autosport heeft, schreef het voorwoord, terwijl ook Bernie Ecclestone, die Anjès Verhey vanaf het begin ondersteunde met haar initiatief tot het uitgeven van Nederlandse Formule 1-boeken toen nog niemand anders dat deed, een aantal vragen beantwoordt.

Traditiegetrouw neemt de Formule 1 het grootste deel van het boek in, maar al even gebruikelijk is er ook een riant deel ingeruimd voor andere takken van autosport, van de activiteiten op Circuit Zandvoort via DTM en Formule E tot aan rallysport. Bij dit gedeelte was AUTOSPORT.NL-redacteur René de Boer betrokken.

Vanaf morgen, 7 december, is 'RaceFan F1 – Finish' te vinden bij de bekende tijdschriftenwinkels van Bruna, Ako en Primera, alsmede in de schappen van maar liefst 150 Jumbo-supermarkten in het hele land. Ter gelegenheid van het jubileum kost het boek ditmaal slechts 9,95 Euro!

Reacties

  • 5
  • 1
   
  Anonieme gebruiker 07 december 2018 08:16

  Is dit geen advertorial?

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 07 december 2018 12:48

  Vroeger had je de race & rally boeken. Volgens mij heb ik ze allemaal. Maar na 1995 was het ineens over.

  • 0
  • 0
   
  René de Boer 07 december 2018 16:28

  Na 'Rally's & Races', een uitgave van het bureau Van & Van ism Uitgeverij De Alk, zijn er nog vier edities verschenen van 'Het Nederlands Autosport Jaaroverzicht', een initiatief van Dirk van Vuure. Daarna waren er de jaarboeken van het Dutch Power Pack en eigen jaarboeken van de Suzuki Swift Cup. En voor 'Rally's & Races' waren er ook de jaarboeken 'Rallysport' van Ron Tuyl, en daarvoor, tweede helft jaren zeventig, nog de jaarboeken 'Autosport' van achtereenvolgens Jan Rooderkerk en Ron Tuyl.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet