Diversen

Div: 25e editie 'RaceFan F1 - Finish' vanaf morgen in de winkel voor speciale feestprijs

181206 Racefan F1 Finish

Sinterklaas is inmiddels alweer het land uit, maar vanaf morgen ligt hét cadeau voor autosportliefhebbers weer in de winkels: de 25e editie van het onvolprezen Formule 1- en autosportjaarboek van Anjès Verhey, die ook aan AUTOSPORT.NL met enige regelmaat haar zeer gewaardeerde medewerking verleent. 'RaceFan F1 – Finish' is de titel van de publicatie, waarin het Formule 1-seizoen met alle 21 verreden races uitgebreid wordt belicht. Ter gelegenheid van de 25e uitgave geldt een speciale feestprijs van 9,95 Euro – een prijs waarvoor je dit boek natuurlijk niet wilt missen!

Tekst: redactie Autosport.nl
Foto: PR

"Lewis Hamilton speelde weliswaar de hoofdrol, maar Max Verstappen was de showmaster met zijn onovertroffen acties en schitterende resultaten", zegt Anjès Verhey, die al sinds eind jaren zeventig in de Formule 1-paddock rondloopt.

Jumbo-topman Frits van Eerd, die een passie voor de autosport heeft, schreef het voorwoord, terwijl ook Bernie Ecclestone, die Anjès Verhey vanaf het begin ondersteunde met haar initiatief tot het uitgeven van Nederlandse Formule 1-boeken toen nog niemand anders dat deed, een aantal vragen beantwoordt.

Traditiegetrouw neemt de Formule 1 het grootste deel van het boek in, maar al even gebruikelijk is er ook een riant deel ingeruimd voor andere takken van autosport, van de activiteiten op Circuit Zandvoort via DTM en Formule E tot aan rallysport. Bij dit gedeelte was AUTOSPORT.NL-redacteur René de Boer betrokken.

Vanaf morgen, 7 december, is 'RaceFan F1 – Finish' te vinden bij de bekende tijdschriftenwinkels van Bruna, Ako en Primera, alsmede in de schappen van maar liefst 150 Jumbo-supermarkten in het hele land. Ter gelegenheid van het jubileum kost het boek ditmaal slechts 9,95 Euro!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet