DNRT

Groeten vanaf de Zandvoort 500


IMG 4935


In Divisie 1 was het uiteindelijk na vier uur racen, de Race Art Porsche van de combinatie Bas Barenburg en Roger Grouwels die in de laatste 20 minuten de koppositie overnamen van de Speedlover 1 combinatie van vader en zoon Hart.

  IMG 4958

In de tweede divisie ging de winst naar Dennis de Borst en Lorenzo van Riet, die de gehele wedstrijd de bovenliggende combinatie bleek ten opzichte van vader en zoon Michael en Sebastiaan Bleekemolen, die samen met Melvin de Groot als tweede werden afgevlagd.

De RVM Racing BMW 123D van Ralph en Jan Visser overheerste de derde divisie en reed de concurrentie helemaal zoek. Zij eindigden met zeven ronden voorsprong op The Dukes Henny van Doorn en Jan Evers in een gelijkwaardige BMW.

In de laatste divisie waren het de rijders Dick Warmendam, Michael Schuurman, Arthur Kwinkelenberg en Richard van Oord die de meeste ronden in hun HoeHaa BMW E46 Compact hadden afgelegd.

  DSCN3090

Sebastiaan Bleekemolen vormde een equipe met vader Michael en Melvin de Groot.

  sebas--iron-man-2

Sebastiaan Bleekemolen is niet alleen de kampioen in de Clio Cup Central Europe, maar ook deelnemer in de ongekend zware Ironman, een serie wedstrijden van de klassieke langeafstandstriatlon. De wedstrijden binnen het Ironmancircuit gaan altijd over de volgende klassieke afstanden: Zwemmen over 3,86 km, wielrennen over 180,2 km en hardlopen over de marathonafstand 42,195 km. 


sebas-iron-man-1

Sebastiaan Bleekemolen finishte in Maleisië, onder extreem warme omstandigheden, als 17e in zijn leeftijdsklasse in een tijd van 11 uur, 18 minuten en 48 seconden.


DSCN3113

De bloemen staan gereed voor de podiumgangers


UITSLAG Zandvoort 500

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet