Advertorials

Advertorial: Hankook Motorsports betaalt jouw inschrijfgeld voor de Final 4

wek 2

De 'Final 4' is al sinds jaar en dag dé afsluiter van de Winter Endurance Kampioenschap (WEK). Hankook Motorsports grijpt deze laatste race van het spectaculaire en professionele kampioenschap aan om te laten zien dat coureurs in alle bekende autosportklasses op de kwaliteiten van Hankook banden kunnen vertrouwen én om iets voor zijn klanten terug te doen.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR

Omdat Hankook overtuigd is van de kwaliteit van zijn producten, betaalt de Zuid-Koreaanse bandenfabrikant bij aanschaf van twee sets slicks en één set regenbanden het inschrijfgeld à 900 euro aan jou terug! De actie is alleen van toepassing tijdens de WEK race op zaterdag 2 maart 2019.

wek 1

Racebanden specialist
Hankook racebanden worden in Nederland en België geleverd en geserviced door niemand minder dan bandenspecialist Jan Paul van Dongen van Racetyres B.V.. Door de jarenlange race-ervaring van Jan Paul en zijn broer Danny, weten zij als geen ander waar een band aan moet voldoen.

Racetyres kan race-teams en individuele coureurs dankzij haar uitgebreide kennis en ervaring ook adviseren op het gebied van bandenspanning en afstelling.

Racetyres B.V. levert Hankook racebanden voor alle auto's die in de vier divisies van het WEK deelnemen, waaronder Toerwagens, GT's en Endurance Specials. Voor alle informatie over de actie en Hankook racebanden kun je contact opnemen met;

Jan Paul van Dongen
Telefoon: +31 (0) 6 5550 3961

info@racetyres.nl

wek 3

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet