GT

GT: Nederlanders testen voor ROWE Racing op Hockenheim. Loris Hezemans in 2019 naar BMW?

De teams van ROWE Racing, Montaplast by Land, Leipert, Dörr Motorsport testten gisteren op het circuit van Hockenheim. Beitske Visser, Max Koebolt en Loris Hezemans kwamen met de BMW M6 GT3 van ROWE Racing in actie.

Tekst Willem J. Staat
Foto's PR

2018 Top 3
Beitske Visser, Max Koebolt, Hans Peter Naunndorf en Loris Hezemans.

Nederlands testen voor ROWE Racing op Hockenheim. Loris Hezemans in 2019 naar BMW?
Beitske Visser, Max Koebolt en Loris Hezemans kwamen gisteren voor het team van ROWE Racing op Hockenheim in actie. Een verrassing was de aanwezigheid van Loris Hezemans, die ook in de NASCAR Whelen Series dit jaar hoge ogen gooit en mogelijk dit weekend in Zolder zelfs kampioen kan worden.

2018 Hezemans 1
Loris met de no 98 ROWE Racing M6 GT3 in actie.

Anderzijds is Hezemans opgenomen in het NASCAR Diversity Programma en is voor volgende week op de Bethune University en New Smyrna Speedway uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Ook kreeg Hezemans een uitnodiging van BMW Motorsport om op Hockenheim voor het team van ROWE Racing te testen. Volgens welingelichte bronnen zou men bij BMW Motorsport zeer in de diensten van Loris voor 2019 geïnteresseerd zijn. Mogelijk dat Hezemans in 2019 zelfs meerdere programma's afwerkt. Ook Beitske Visser en Max Koebolt kwamen voor het team van ROWE Racing in actie en lieten met de BMW M6 GT3 een goede indruk achter. Beitske Visser kwam voor zowel ROWE Racing als het team van Schnitzer in actie.

2018 Hezemans 2
Eerste kennismaking met de BMW M6 GT3. Gaat het voor Loris Hezemans in 2019 NASCAR of iets met BMW worden?

Reacties

  • 3
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 18 oktober 2018 13:09

  De enige die je dit echt gunt is Beitske Visser. Over testen gesproken Mick Schumacher heeft op Fiorano wat oude F1 bolides in de rondte gereden.Maar de rest laat ik aan de redactie over om uit te zoeken.

  • 0
  • 7
   
  Racing-Fan 18 oktober 2018 18:21

  Zo bijzonder is Hezemans toch niet?

  • 6
  • 0
   
  Willem J. Staat 18 oktober 2018 22:10

  @Racing Fan. De prestaties van Loris in de NASCAR Whelen Europe Series zijn ook bij BMW niet onopgemerkt gebleven. Bovendien de eerste Nederlander die door NASCAR voor het Diversity Programma werd uitgenodigd. En bovendien nog titelkansen a.s zondag in Zolder. Allemaal niet bijzonder???

  • 1
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 19 oktober 2018 07:43

  En de KNAF wilde hem toen geen licentie geven.....Hezemans is misschien niet de allersterkste, maar is zeker een redelijke coureur.

  • 1
  • 0
   
  Dirk 19 oktober 2018 08:27

  Daarnaast heeft Hezemans (via Mike die in Miami woont, en bevriend is met Anthony Kumpen) een aardig netwerk in de VS. Doe daar een nieuw lijntje bij BMW bij voor Loris en we gaan hem nog heel vaak terugzien op de mondiale circuits!

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet