BTCC

BTCC: Groeten uit Brands Hatch

14

"Wat ruist daar door het struikgewas?" Josh Cook met zijn Vauxhall Astra.

15

Duidelijk te zien de hoogteverschillen. Hier de Toyota Avensis op het punt waar de rijders vanaf het Indy circuit (het korte circuit) de Grand Prix track opgaan.

16

Een streepje voor hebben. De Ginetta GT4 loopt niet alleen hard maar klinkt ook heerlijk.

17

Ook het British Porsche GT3-kampioenschap kan zich op veel interesse verheugen, 17 auto's aan de start en een veld dat duidelijk aan elkaar gewaagd is.

18


Ook de maan liet zijn gezicht zien.

19

Nog een stukje vermaak naast de baan. Radiocontrol race met BMW 1 series op een spekgladde baan. De pro's deden het driftend, de meeste bezoekers crashten vrijwel constant op de boarding.

E18-BTCC-482

Stalletjes waar je leuke race spulletjes kan kopen.

20

Hoe weet je dat je in Engeland bent? Fish and Chips verkrijgbaar vanaf 8 uur 's morgens.

Reacties

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 03 oktober 2018 16:16

  Die Spitfire vliegt daar ieder weekend rondjes. Wat blijft Brands toch een mooie baan! Daarnaast is de atmosfeer geweldig met vriendelijke marchalls, strak gemaaid gras en commentatoren met verstand van zaken. Een voorbeeld voor de rest van Europa (inclusief Nederland). Het plaatje van Le Shuttle heeft wel erg weinig meerwaarde......Voor de rest, leuk verslag!

  • 0
  • 0
   
  Racing-Fan 03 oktober 2018 19:59

  Prachtig kampioenschap, jammer dat het wat betreft beelden lastig te volgen is in Nederland. Tot twee jaar terug kon je de races op de ITV website terugkijken maar nu zit erg geo-blocking op. Wat dat betreft doet de ADAC en vele andere organisatoren dat een stuk beter.

  • 0
  • 5
   
  Anonieme gebruiker 03 oktober 2018 21:55

  Hartstikke leuk allemaal maar ik het in de wandelgangen vernomen dat een zekere heer Whiting op de koffie is geweest in zandvoort. Is onze nationale autosport website nu echt zo slecht op de hoogte ? Of houdt men hier wijselijk haar mond over ? 1

  • 5
  • 1
   
  Willem J. Staat 03 oktober 2018 22:30

  @Anonieme gebruiker. Even goed lezen op de sidebar via FB al 12 uur geleden vermeld

  • 1
  • 2
   
  Anonieme gebruiker 04 oktober 2018 10:08

  Ja vermeld ja.

  • 1
  • 0
   
  Michael Drost 04 oktober 2018 14:50

  Ik kan dit helemaal beamen! Ik ben naar de BTCC race op Snetterton geweest in 2016. Alles was zo toegankelijk! En geen sterallures ook maar ergens te bekennen (okee, behalve Jason Plato dan). Het racen was subliem! Overal grote schermen, zodat je de races ook echt goed kon volgen (nodig want 3x rode vlag, waaronder de inmiddels redelijk bekende bowl-een-cameraman-uit-zijn-toren-met-je-rollende-auto actie). Fantastisch commentaar uit de speakers en het allermooiste? De uitloopronde waar alle toeschouwers staan en applaudisseren voor de rijders!!

  • 0
  • 0
   
  Dirk 05 oktober 2018 08:17

  Heerlijk! De meeste startvelden zijn ook geweldig, alleen het F4 heeft te maken met moordende concurrentie van Formule Ford en BRDC F3.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet