Formule 3

F3: Ook in 2019 een klasse met F3-auto's in het voorprogramma van de DTM

Reacties

  • 1
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 25 september 2018 10:59

  Jammer dat ze de door de FIA opgelegde beperkingen (leeftijdsklasse, verplicht afscheid van kampioen) voor dit specifieke kampioenschap hebben geschrapt. Krijgen we met drie internationale F3 kampioenschappen (m.i.v. de Euroformula) niet teveel opsplitsingen?

  • 0
  • 0
   
  TheNextGeneration 26 september 2018 17:46

  Goed nieuws! Dan staat het DTM weer op een raceweekend met 3 raceklassen. Hoop dat daar nog een en ander bij gaat komen. Wellicht een junior toerwagenklasse van niveau Luop/Polo Cup? Wat F3 betreft, ik hoop dat ze van de gelegenheid gebruik maken om het reglement samen te trekken met dat van de Euroformula Open, want ik las dat zij de huidige Euroserie motoren willen BOP-en zodat deze ook aan hen klasse kunnen deelnemen. Het zou voor teams ook goed zijn als ze auto's dubbel kunnen inzetten..

  • 1
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 28 september 2018 13:12

  Ook in 2019 treintje rijden.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet