IndyCar

Indycar: Carlos Munoz vervangt Robert Wickens bij Schmidt Peterson Motorsports

De Colombiaan Carlos Munoz vervangt bij SPM Robert Wickens voor de laatste twee races van dit seizoen. Munoz zal bij SPM de No 6 Dallara Honda overnemen. Tussen 2014-2016 reed Munoz drie volledige Indycar seizoenen bij Andretti Autosport.

Carlos Munoz

Tekst Willem J. Staat
Foto Indycar 

Carlos Munoz vervangt Robert Wickens bij Schmidt Peterson Motorsports
Vorig jaar kwam Munoz voor het team van A.J. Foyt uit en reed dit jaar voor Andretti Autosport alleen de Indy 500. Carlos Munoz: " Ik ben erg dankbaar dat Schmidt Peterson Motorsports mij het vertrouwen gegeven heeft om de Lucas Oil Dallara Honda voor de laatste twee wedstrijden te besturen. Ik kijk er naar uit om voor Robert en het team een goed resultaat te behalen."

Zowel op de ovals als op de stratencircuits kan Munoz uitstekend uit de voeten. In 2015 won hij op het stratencircuit van Detroit. In 2014 behaalde hij podiums in Long Beach en Mid Ohio.

Volgens insiders heeft Schmidt Peterson Motorsports de afgelopen twee weken met meerdere rijders in contact gestaan.A.s weekend vindt de voorlaatste Indycar-wedstrijd op Portland plaats en de finale vindt over 14 dagen op Sonoma plaats.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet