IndyCar

Indycar: Mogelijk dwarslaesie voor Robert Wickens

Robert Wickens heeft maandagavond in het Amerikaanse Lehigh Valley Cedar Crest Ziekenhuis, als gevolg van de verwondingen die hij bij een zware crash op het Amerikaanse Pocono opliep, een succesvolle zware operatie ondergaan. Over de uitkomst van deze operatie kan nu nog niets gezegd worden.

Wickens archief
Robert Wickens enkele jaren geleden op Zandvoort in gelukkiger tijden.

Tekst en Foto Willem J. Staat

Mogelijk dwarslaesie voor Robert Wickens
Robert Wickens heeft een succesvolle zware operatie ondergaan waarbij in de wervelkolom zonder complicaties staven en schroeven in de wervelkolom zijn geplaatst. Over de ernst en de uitkomst van de dwarslaesie kunnen de artsen op dit moment nog geen nadere mededelingen meedoen. Wickens moet de komende tijd verdere operaties ondergaan om de botbreuken in zijn onderbenen en rechterarm te herstellen. De toestand van Robert kan stabiel genoemd worden.

Fans die Robert een kaartje willen sturen, kunnen hun post aan het volgende adres richten.

Schmidt Peterson Motorsports Attn: Veronica Knowlton 6803 Coffman Rd Indianapolis, IN 46268 USA

Reacties

    • 4
    • 0
     
    Dirk 22 augustus 2018 08:20

    Hopen op een spoedig herstel! Ik sprak hem in 2016 op Zandvoort, aardige vent, niet te beroerd voor een babbeltje. Ik weet nog dat hij zei dat hij het erg jammer vind dat DTM totaal niet leeft in Canada.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet