IndyCar

Indycar: Gezondheidstoestand Robert WickensWickens 2
Herstel aan het beschadigde hekwerk terwijl de reddingshelicopter op de achtergrond verdwijnt.

Indycar gaf omstreeks middernacht een persbulletin over de gezondheidsconditie van Robert Wickens uit. De Canadese SPM coureur heeft bij de crash op Pocono een beschadigde wervelkolom, verwondingen aan de armen en beschadigde longen opgelopen. Verder zal Wickens vandaag nog een MRI scan ondergaan en zal er waarschijnlijk tot opereren worden overgegaan. Nadere bijzonderheden over zijn conditie zullen worden vrijgegeven wanneer deze beschikbaar zijn. De Canadees kwam in de zesde ronde van de ABC Supply 500 in botsing met de auto van Ryan Hunter Reay. Na het besluit van Mercedes om dit jaar met de DTM te stoppen haalde zijn vriend en teamgenoot James Hinchcliffe hem over om naar Indycar over te stappen. Wickens tekende aan het begin van het seizoen eveneens een contract bij het team van Schmidt Peterson Motorsports en had tot afgelopen zondag een perfect rookieseizoen in Indycar.

Wickens Hinchcliffe
Teamgenoten Robert Wickens en James Hinchcliffe.

Reacties

  • 0
  • 2
   
  Dirk 20 augustus 2018 10:40

  Pfoe, het leek in eerste instantie mee te vallen omdat hij zelf uit de auto kwam. Misschien gekneusde pols, maar dit vind ik toch wel tegenvallen

  • 3
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 20 augustus 2018 16:01

  @dirk ik weet niet welke beelden jij hebt gezien maar een zelf uit de auto komende Wickens heb ik niet gezien.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet