V8 Supercars

V8 Supercars: Simona de Silvestro voor 2019 naar Triple Eight?

Reacties

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 12 juli 2018 01:31

  Sinds haar verrassend goede optreden in de Formule Atlantic (2009, 3e in het kampioenschap) leek een succesvolle carrière in het verschiet te liggen. Sindsdien rijdt Simona nadrukkelijk in de kantlijn mee. Denk dat haar mogelijke overstap naar Triple Eight een zuiver commerciële reden heeft. Zij zal ongetwijfeld veel aandacht genereren. That's it.

  • 3
  • 0
   
  Michael Drost 12 juli 2018 11:00

  De commerciële redenering zal zeker ook een factor zijn, maar de races in bijvoorbeeld Newcastle (laatste ronde van afgelopen seizoen) lieten mij zien dat deze dame nog steeds serieus hard kan trappen. Ze doet zeker niet onder voor een aanzienlijk deel van het veld. Wat dat betreft wil ik haar zeker het voordeel van de twijfel gunnen. Misschien dat SvG haar dan kan bijscholen over hoe je ook kunt uitdelen (en er mee weg komen), in plaats van (net even te vaak) degene zijn die aan het verkeerd eind van een ruimtedispuut op de baan zit.

  • 1
  • 0
   
  Racing-Fan 12 juli 2018 11:28

  Ze kan een aardig potje sturen, dus ben wel benieuwd. Heeft ze bij Kelly Racing ook niet de beschikking over een oudere auto vergeleken met haar teamcollega's?

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet