Diversen

Div: Met Groot Hart voor de autosport naar de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen

Jumbo-Racedagen-2018

Op zaterdag 19 en zondag 20 mei komt stichting Groot Hart wederom in actie tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort, het grootste familie race evenement van het jaar.

Tekst: Aangeleverd bericht
Fotografie: PR

Als er één stichting niet mag ontbreken tijdens deze Jumbo Racedagen dan is het Groot Hart. De stichting is er dan ook trots op dit jaar weer aanwezig te mogen zijn tijdens het enige evenement in Nederland waar Max Verstappen in zijn Red Bull Racing Formule 1 bolide zijn liefde voor de autosport laat zien.

Ook Groot Hart wil de raceharten weer sneller laten kloppen. Daarom heeft de stichting de snelste auto's weer van stal gehaald om ernstig zieke kindjes de dag van hun leven te bezorgen. Natuurlijk zal de Radical weer aanwezig zijn voor het aanwakkeren van het echte Formule 1 gevoel. Rob Kamphues kruipt zelf achter het stuur!

radical

Naast de Radical zijn er nog een aantal prachtige racemonsters voor Stichting Groot Hart ter beschikking gesteld. Een SEAT gereden door Remi Lens, 2 Clio's gereden door het team van Bas Koeten en Dillon Koster. En ook Roy Schulten mogen wij weer welkom heten in zijn prachtige Ferrari. Kortom voldoende PK's om er weer een geweldig evenement van te maken voor alle kinderen en hun families.

De Groot Hart Rondes vinden plaats op:
Zaterdag 19 mei: 18:10 uur (vertrek vanuit de pitstraat)
Zondag 20 mei: 17:40 uur (vertrek vanuit de pitstraat)

kamphues

Over Groot Hart
Als 3-jarig jochie onderging Kamphues een hartoperatie waaraan hij zijn leven heeft te danken. Nog steeds heeft hij een speciale plek in zijn hart voor kinderen die leven met een ernstige ziekte en weet hij maar al te goed hoe het je leven kan bepalen. Om hen een mooie dag te bezorgen is Groot Hart opgericht.

Check ook de website: www.groot-hart.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet