VLN

De Groeten van de ADAC Zurich 24h-Rennen Nürburgring


2018-Racetruck

Altijd prettig gezelschap naast je

2018-Hongerige-Krokodil

De cateraars maakten overuren om iedere mond te voeden

Foto26

In de nacht van zaterdag op zondag werd er door een klein legertje schoonmakers gewerkt aan het opruimen van de tribunes en de fanzones. Wie op zondagochtend vroeg kwam, kon nog net zien hoe het buitgemaakte afval in een lange colonne het circuit verliet.

Foto27

Naarmate de race vorderde raakte de paddock meer en meer bezaaid met beschadigde auto-onderdelen. Op de foto hierboven zijn de brokstukken te zien die Land Motorsport van hun Audi haalde, nadat Kelvin van der Linde in de regen van de baan was gegleden.

2018-Marshall-Mist

De race begon onder een stralend blauwe hemel, maar eindigde in de grijze nevel. Toch weerhield het er de marshalls niet van om de race helemaal te blijven volgen. Hulde!!

2018-Mist-Finish-1

Red Light district

2018 FIA Vlag

Tot volgend jaar

Reacties

  • 1
  • 0
   
  Racing-Fan 16 mei 2018 21:54

  BWT is flink actief in de autosport.

  • 0
  • 0
   
  Rush 17 mei 2018 10:21

  @Racing-fan; Dat zijn ze zeker, dus ook qua merchandising, ik kan geen polo of jack met hun naam erop meer zien, zoveel mensen liepen daar mee rond ;-).

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet