Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
DNRT

DNRT: Groeten van de DNRT Paasraces op Zandvoort

480-vrije-formulewagens

Het gecombineerde veld van de Westfield en de vrije formulewagenklasse bracht 34 wagens aan de start. De vrije Formuleklasse bestond uit een mix van wagens uit het verleden, waaronder een Mallock en een John Player Special look-a-like de Shrike MB89H. Dit clubje bestond alleen maar uit buitenlanders, die al jaren graag voor weinig geld en veel racen naar de DNRT komen. De twee races van de 28 Westfield bolides werden beide gewonnen door Jarno Iprenburg.

Porsches

Ook een dik veld met Porsches bij de PCR-klasse. Edwin van Wijngaarden won met zijn Porsche 997 voor Aart Bosman (Porsche 911 GT3) en Dirk Schulz met zijn vertrouwde Porsche 997. In de tweede wedstrijd waren de rollen omgekeerd. Bosman won voor Van Wijngaarden. Schulz werd weer derde.

480-porsche-bekers

Bij dikke Porsches horen ook dikke bekers

480-mazdaas

András Király, de kampioen in de Conrad Mazda MaX5 Cup in seizoen 2017, pakte afgelopen weekend de draad weer snel op bij de start van het nieuwe seizoen op Circuit Zandvoort. Gerekend over de beide races haalde hij de meeste punten binnen, ondanks de vele tijdstraffen die er met name in de tweede race aan 20 rijders werden uitgedeeld, waaronder hijzelf.

LEES VERDER



Flinke schades bij een aantal deelnemers (Film: Scheivlak.nl)

480-peugeots-transport

Tot ziens bij de volgende DNRT-wedstrijden op zaterdag 14 april.
Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet