HARC

Retro: Autosport.nl breidt samenwerking met HARC uit

apexdeelnemers

Autosport.nl bestaat 20 jaar en dat maakt ons historischer dan ooit. Een goede reden om nog meer samen te werken met de HARC. Bijvoorbeeld door via Facebook en Twitter interessante verhalen en informatie over de Nederlandse en internationale historische autosport te delen en door juweeltjes over vroegere HARC-evenementen op te duiken uit onze archieven.

Tekst: Mattijs Diepraam
Foto: Gerrie Hoekstra


Autosport.nl was er al bij toen de HARC in de vorige eeuw op Zandvoort zijn evenementen organiseerde. Vanwege ons jubileum kijken we komend jaar met regelmaat enkele decennia terug, bijvoorbeeld naar de Paasraces van 1998, waarin ook het toenmalige NK HTGT aan de bak kwam – met coureurs die er 20 jaar later nog altijd bij zijn, zoals Michiel Campagne, Jasper Izaks, Robert Hamilton, Martin Bijleveld, Gerrit-Jan van Leenen en Bart Uiterwaal.

Daarom wordt het des te meer de moeite waard om de HARC op social media te volgen, want deze terugblikken gaan we daar extra onder de aandacht brengen. De club had al een aanwezigheid op Facebook en Instagram, recent is daar ook Twitter bij gekomen:

· Facebook: HARC
· Twitter: @HARCautosport
· Instagram: @harc.nl

Op Autosport.nl Retro brengen we bovendien de Facebookpagina van de HARC rechtstreeks onder de aandacht, in plaats van onze eigen Facebookpagina. De leukste verhalen worden samen met het verenigingsnieuws samengevoegd in de maandelijkse nieuwsbrief van de HARC. Zo wordt het steeds moeilijker om nog iets van de HARC te missen!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet