GT

GT: Indy Dontje samen met Maximilian Buhk in ADAC GT Masters. Uitbreiding bij HTP Motorsport

Indy Dontje komt in 2019 wederom voor het team van HTP Motorsport in de ADAC GT Masters uit. De 25-jarige Dontje krijgt voor dit seizoen leeftijdgenoot Maximilian Buhk naast zich. De ervaren Buhk keert na vier jaar weer terug in het kampioenschap. Tevens zet het team van HTP Motorsport een tweede auto in.

Tekst en Foto's Willem J. Staat

2018 HTP
De geel gifgroene kleuren van sponsor HTP blijven het team trouw.


Indy Dontje samen met Maximilian Buhk in ADAC GT Masters. Uitbreiding bij HTP Motorsport
De geel gifgroene kleuren van hoofdsponsor Mann Filter blijven ook in 2018 een vertrouwd beeld bij het team van HTP Motorsport. Komend seizoen zet men zelfs een tweede auto in voor de combinatie Maximilian Götz/Markus Pommer.


2018 Buhk Buhk en Dontje reden op de Nürburgring in 2017 al een keer samen.

Vorig jaar behaalde het team van HTP Motorsport drie podiumklasseringen. Andreas Brückner van HTP Motorsport: " Vorig jaar hebben we wel enige positieve accenten kunnen ventileren, maar wij hebben niet ons ware potentieel kunnen laten zien. Met twee berensterke AMG Mercedes GT3's nemen wij tegen tegenstanders van formaat de handschoen op."

Vorig jaar zege Markus Pommer samen met Kelvin van der Linde op de Nürburgring in de Aust Motorsport Audi R8 LMS. De combinatie Götz/Pommer is samen goed voor meer dan 100 ADAC GT Masters wedstrijden. Buhk behaalde in het verleden in de ADAC GT Masters drie overwinningen. Overigens zijn Dontje en Buhk dit jaar wel de jongste coureurs in het kampioenschap. Aan ervaring ontbreekt het in ieder geval niet.

2018 Pommer
Ervaren GT Man. Markus Pommer.

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet