GT

GT4: Europees GT4-kampioen Max Koebolt wordt ambassadeur K&N Filters

180227 Max Koebolt KNFilters 2


Autocoureur Max Koebolt, die vorig jaar de kampioenstitel in de fel bevochten GT4 European Series won, wordt ambassadeur van K&N Filters. De 20-jarige rijder uit het Noord-Hollandse Heemskerk zal dit jaar wederom in de GT4 European Series aan de start verschijnen. "Natuurlijk is het doel om de titel te verdedigen, al zal dat in zo'n sterk veld een flinke opgave worden", realiseert Koebolt zich. "Ik ben er heel trots op dat een mooi merk als K&N Filters, met zo'n rijke en succesvolle traditie in de autosport, mij tot ambassadeur heeft benoemd. Ik kijk uit naar een plezierige en effectieve samenwerking."

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR

Raymond Vries, account manager bij K&N Engineering, Inc., stelt: "Max Koebolt is jong en dynamisch. Dat past goed bij het image van K&N. Daarnaast is hij een winnaar die actief is op een internationaal podium. Dat heeft ons doen besluiten, onze merknaam aan hem te verbinden." In het kader van het ambassadeurschap zal Max Koebolt het merklogo van K&N Filters dragen op ondermeer zijn helm, zijn overall en de raceauto. Daarnaast zal Max Koebolt worden ingezet bij marketingactiveiten van K&N, waaronder vak- en publieksbeurzen.

"In de autosport draait alles om prestaties en goede luchtfilters spelen daarbij een belangrijke rol", weet Max Koebolt. "K&N Filters heeft op dit gebied al een halve eeuw lang ervaring en een uitstekende reputatie. Ook voor mensen die alles uit hun straatauto willen halen, zijn K&N Filters de juiste keuze. Daar sta ik voor honderd procent achter!"

180227 Max Koebolt KNFilters 1

Het raceseizoen voor Max Koebolt in de GT4 European Series begint op 7 en 8 april in het Belgische Zolder. Daarna staan wedstrijden op de circuits van Brands Hatch in Groot-Brittannië, Misano in Italië, Spa-Francorchamps in de Belgsiche Ardennen, de Hungaroring in Hongarije en de Nürburgring in Duitsland op het programma.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet