Diversen

Div: Carlo van Dam verlengt contract met Legamaster

Carlo van Dam en Legamaster zijn opnieuw een samenwerking overeengekomen om Carlo verder te steunen in zijn race-carriere.

tekst Willem J. Staat/PR

Carlo van Dam verder met Legamaster
Carlo van Dam wordt behalve Legamaster eveneens ondersteund door S-T-A-R-T( Stichting Aankomend Race Talent), waarbij managementszaken, communicatieve aspecten en sponsorwerving prioriteit hebben. Van Dam maakte in 2004 zijn debuut met VAR in de Formule Renault en was de beste "rookie" van dat seizoen. Daarna kwam hij twee seizoenen voor SG Formula in zowel het Franse als Europese Kampioenschap uit en pakte tevens de vierde plaats in de 2.0L Eurocup. Bovendien won Van Dam won met zijn Franse teamgenoot Yann Clairay het teamkampioenschap in de Europacup Formule Renault 2.0L in 2005 en eindigde uitstekend als derde in het Europees Kampioenschap en was daarmee beste Nederlander.

Legamaster is Europa's nummer l op het gebied van Visuele communicatie- en Presentatiemiddelen. Legamaster staat al meer dan 50 jaar bekend om zijn innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten, zijn service en getalenteerde personeel. Onder de paraplu van Edding AG produceert Legamaster in Lochem maar liefst 1000 verschillende producten op het gebied van visuele communicatie en presentatie en is gericht op conferentiecentra, hotels, overheden, profit- en non-profitorganisaties.

Op dit moment zijn de Vlaardinger en zijn management bezig met de voorbereiding en plannen met betrekking tot de Formule 3, waar hij Carlo zijn autosportcarriere wil voortzetten bij een team dat over serieuze titelkansen beschikt.

Marketing manager Daniëlle Bazuin van Edding Lega: "Legamaster heeft de afgelopen jaren vast kunnen stellen dat haar commitment naar de stichting S-T-A-R-T en Carlo van Dam loont. Naast verdere versterking van haar naamsbekendheid is met name het relatiemarketingaspect met inzet van Carlo van Dam richting de relaties een gouden greep gebleken. De benaderheid van de raceserie gecombineerd met professionele incentives en het enthousiasme en toewijding van Carlo zorgden ervoor dat onze relaties een onvergetelijke positieve "day at the races" hebben mogen beleven. Legamaster heeft gedurende haar ondersteuning in Nederland, Duitsland, Engeland en Turkije haar relaties een dergelijke dag kunnen bezorgen. Ook bij de komende stap van Carlo in zijn carriere willen wij hem hier verder in ondersteunen."

Carlo van Dam: "Al voor het vierde jaar op rij zal Legamaster mijn racecarriere ondersteunen. Dit geeft aan dat het bedrijf vertrouwen in mij heeft als coureur. In de afgelopen seizoenen ben ik altijd met veel enthousiasme aangemoedigd door zowel werknemers als klanten van Legamaster, die tijdens mijn raceweekends te gast waren! Samen met mijn management ben ik momenteel bezig om met een competitief team dit seizoen weer aan de start te verschijnen, de Formule 3 heeft mijn prioriteit. Maar ook het financiele aspect speelt hierin een rol en ik hoop dat Legamaster met dit commitment een signaal heeft afgegeven om ook potentiële sponsors over de streep te kunnen trekken"
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet